- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
Volt oled tvm! És nem egy Qled is járt nálam! Van össze hasonlítási alapom egymás mellet is voltak. ismerem mindkét technológiának a nyűgjeit! Eléggé minimális lett a különbség a 2 technológia között, sőt van amibe már alul is maradt az oled. Így nem véletlen döntöttem a QN90 mellet. Több fejlődés történt, a másik oldalon mint az oled részén. Oled evo se hozta azt a nagy ugrást, amit vártak tőle! Kíváncsian várom a jövő évi fejlesztéseket.
-
wallace 234
őstag
válasz
kolosszus87 #56 üzenetére
Nekem ahogy írtam, 55qn90 van, Ads panelt kapott, de nem a korábbi ips élményből ki indulva, nagyon felhúztam magam, hogy nem Va panelt kapott. Aztán jobban bele mélyedtem, ill kapott frissítést és onnantól kezdve, elképesztő mit produkál! De pl nemrég néztem az LG Qned tesztjét 920:1 kontraszt az valami vicc. Szóval LG durván le butitotta a paneljait. Szóval nem tudom, hogy a QN90 nek mennyi a kontrasztja, de biztos nem 920:1
-
wallace 234
őstag
válasz
kolosszus87 #46 üzenetére
Igen az ips nek valóban szebbek a színei. QN90 nek fényes nappal is nagyon jó a képe. Nem látom azt gyenge ips képet. Pedig láttam pár ips panelt, főleg a régebbiek jók voltak. De ez a 720:1 as kontraszt ez valami nagyon gyászos! LG új Qned tvjüknél is 920:1 a kontraszt ha jól láttam. Ennyire azért nem volt gyenge az ips de amit most művelnek, Eléggé gáz! QN90 nél ugye a Boe által gyártott panel van, ami tényleg meglepően jól sikerült! Panasonic is vehetett volna tőlük, és akkor nem lenne ennyire csúfos. VA panelnál mindig is a nagyobb kontraszt és ezáltal a jobb fekete az előnye.
-
wallace 234
őstag
Újabb példája, hogy már nem lehet a névből fent maradni. Panasonic jól le adta magát, pedig bő 10 éve elég komoly, szerepük volt. Csak jöttek a hibás döntések, azt most meg fizetik az árát. Ez a tv is ékes példája, hogy lehet egy hulladékot, drágán ki tenni, hátha van aki még meg veszi! Hiszen Panasonic! Cikk címének azt kellet volna adni, hogy egy nagy múltú cég vergődésének szüleménye.
-
wallace 234
őstag
Nem csak WiFi! YouTube is 🤣🤣🤣szóval ennyi pénzért, Panasonictól ez csúcs ajánlat 🤣 Aztán csodálkoznak, hogy a kutya se veszi! Itt látszik, hogy az oled mennyire ki húzza őket, a gödörből. Máskülönben már sehol se lenne a Panasonic, és társai akik a nevükből akarnak megélni csak egy a gond az a világ már elmúlt!
-
wallace 234
őstag
Nem csodálom, hogy a Panasonic ide jutott, 720:1 kontraszt, ez valami vicc? Mi történt ez a divat, csináljunk minél gyengébb tvket? Persze ha jól bele gondolunk, így könyebb az oled mellé tenni, hogy nézd már milyen pocsék az lcd! Vegyél oled tvt! Régebben azért elég jó lcd tvket, tett le a Panasonic. Ips panel azért tudott azért jobb is lenni. Persze a VA panel más világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest