- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #62 üzenetére
oledem van, ahhoz hasonlítom, és hát na, nem ugyan az. Es akkor már inkább kikapcsolnám, egészen addig mig annyi tónája nincs ahány pixel van a képen. Ja, de hogy azt meg már tudja az oled
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #59 üzenetére
hát kinek mi, a local dimming nekem semmit nem jelent. azonnal off, mint minden éljavít, meg zajcsökkentő stb. Én személy szerint inkább nézem a szürke feketét, mint a local dimming bloomingot
-
Gicz
addikt
válasz
wallace 234 #57 üzenetére
Rtings teszt szerint 3500:1. Míg a q60 szériának 7000:1.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
wallace 234 #49 üzenetére
Oké, én ezt értem. Én most általánosságban beszéltem VA vs IPS összevetésről. Nem kifejezetten erről a Pana modellről. Ez a Panasonic lcd tv ebben a formában túlárazott, ez tény, ennyiért a konkurenciánál jobb tv-ket kapni. Igazán ütős lcd tv-t manapság már csak a Samsung és a Sony gyárt, meg ugye a feltörekvő gyártóknak mint a Hisense és a TCL is vannak jó modelljei, de ők még nálunk nem annyira ismertek. Többi gyártónak csak futottak még kategória az OLED mellett, hogy legyen valami a kínálatukban az alsóbb szegmensben is. Én a magam részéről szeretem az IPS-t is, monitorom IPS paneles LG, be is van kalibrálva tű pontosra, nagyon kiegyensúlyozott, szép színekkel, nappal egyáltalán nem zavaró az 1100:1 kontrasztja, fényben a szürke is feketének tűnik, este sötétben már nyilván gázabb, de mivel egy "kis" 27 colos monitorról beszélünk így még este sem zavaró nagyon, mert ugye minél nagyobb a kijelző, a gyengeségek annál szembeötlőbbek. Tv-m egy Sony XH90 ami ugye VA panel, nappal nem tévézek, filmezek csak este, így oda nem jöhetne szóba az IPS, ráadásul 65", szóval ott már látványos is lenne ekkora méretben a gyenge kontraszt.
-
Márk
senior tag
válasz
wallace 234 #4 üzenetére
Ennél a tv-nél még a 2009-ben vett LG 42LH4000 tv-mnek [link] is jobb volt a kontrasztaránya (1559:1), pedig már azt is megvétele után rögtön utáltam a világosszürke feketéje miatt.
Hiba no, úgy tűnik hogy arra halad a világ tv-k esetében (tisztelet a kivételnek), hogy a képminőség már nem is számít, az a fontos, hogy egy tv legyen nagy, keskeny a keretű, smart, lehessen rajta fészbukozni és jutúbot nézni.
Ja és bírjon ki maximum három évet hiba nélkül, gari idő lejárta után legfeljebb 1 hónappal romoljon el, és ne legyen/irreálisan drága legyen hozzá az alkatrész, hogy utána a kedves vevő vehessen másikat.
Kérem kapcsolja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest