- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Korábban volt már szerencsém UHU-hoz, meg Ubuntu-hoz is,de csak egy pár hónapig hazsnáltam őket. Valami agymenés(inkább lustaság) folytán visszatértem a setét oldalra. De most végleg elhatároztam, hogy nem viccelődök tovább
Ubuntu-t is ki akarom próbálni,mert nagyon sokan dicsérik. Meglátom. Egy virtuális gépre biztos feldobom a Slackit is, aztán meglátom... -
Nyugdíjas
nagyúr
Most szántam el (újra) magam, hogy száműzök minden MS software-t a gépemről. Igy leirás alapján nagyon tetszik, ha ez valóban egy "puritán, egyszerű" disztro, akkor ez kell nekem,de talán nem ezzel kellene kezdenem. Vagy nyugodtan vágjak bele? Nem riadok vissza úgy általában a buherálástól, szóval az nem akadály
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest