- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Korábban volt már szerencsém UHU-hoz, meg Ubuntu-hoz is,de csak egy pár hónapig hazsnáltam őket. Valami agymenés(inkább lustaság) folytán visszatértem a setét oldalra. De most végleg elhatároztam, hogy nem viccelődök tovább
Ubuntu-t is ki akarom próbálni,mert nagyon sokan dicsérik. Meglátom. Egy virtuális gépre biztos feldobom a Slackit is, aztán meglátom... -
Nyugdíjas
nagyúr
Most szántam el (újra) magam, hogy száműzök minden MS software-t a gépemről. Igy leirás alapján nagyon tetszik, ha ez valóban egy "puritán, egyszerű" disztro, akkor ez kell nekem,de talán nem ezzel kellene kezdenem. Vagy nyugodtan vágjak bele? Nem riadok vissza úgy általában a buherálástól, szóval az nem akadály
-
doc
nagyúr
azért az általános Slackware-arányhoz képest mindenképp figyelemreméltó
valamelyik nap majd megcsinálom a 12.0 -> 12.1 frissítést, lehet hogy utána megjelenek a Slackware topicban, bár az eddigiek alapján úgyis minden működik majd tökéletesen, max. annyi lesz a különbség, hogy a szokásnak megfelelően még egy kicsit gyorsabb lesz a rendszerMOD: most nézem, az említett utolsó hsz-t is én követtem el
-
czappa
aktív tag
A végén még kiderül, hogy minden ph!-s linuxos Slackware-t használ.
Csak tudnám, akkor miért 2006-os a legutolsó hsz a topicjában.
Bár lehet már mindenki beállított mindent, frankón működik és nincs több kérdés. -
Polesz
addikt
Amióta az eszem tudom Slackware-zem. Kipróbáltam jó néhány disztrót, de ez a "tökéletes". Ajánlott buherátor lelkületieknek és "sallang utálóknak"
-
doc
nagyúr
pont tegnap húztam le
arra leszek kíváncsi, mikor lesz a Slackware Store-ban a CD-set + könyv rendelhető, régóta akarok már egyet
na ezért hajlandó vagyok fizetni, mert megéri az árát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest