- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsozsoka 74 #203 üzenetére
RN3 pro középkategóriás telefon.Mi 6 felsőkategóriás lesz.Többiben igazad van.P10 plus minőségibb teló lesz szerintem is bár horror áron.
-
válasz
Zsozsoka 74 #201 üzenetére
Érdemes.Xiaomi mi 6 és 6 plus is avval fog megjelenni.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Mit szóltok érdemes várni a Snapdragon 835 - re hogy melyik telora adják majd ki (Samsungtól függetlenül mert az nem játszik) vagy esetleg még 2 évig egy p10 plus is megteszi... bár úgy vettem észre hogy az újabb teloknál az árak is kezdenek egyre izmosodni így lehet hogy kicsit drága lenne majd egy teló Snapdragon 835 - el
-
válasz
Zsozsoka 74 #198 üzenetére
Egy kicsivel akkor is a p10 plus mert jobb a kamerája(1,8-as rekeszérték a 2,2-ével szemben)valamint a vízlepergető burkolat.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #198 üzenetére
Tovabbra is a p10 plus.
Az elobb felsoroltak miatt
12+12 dual kamera vs 12+20 dual kamera OIS-el es jobb lencsekkel.
Proci az ugye ugyanaz, de vizlepergeto a p10plus meg sztem jobban is nez ki. -
válasz
Zsozsoka 74 #195 üzenetére
Szerintem a plus.Nagyobb felbontású kijelző,több ram,jobb fényképező,nagyobb akksi,vízlepergető készülékház.Csak a processzor ugyan az a két telefonban.Minden másban jobb a plus verzió.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Mit gondoltok ez vagy egy Huawei p10 vagy p10 plus... Melyik lenne a nyerő?
-
Swinegod
őstag
válasz
monti0222w #193 üzenetére
Lehet, eddig csak Miuit, Emuit, ZenUI-t, TimeScape UIt és stock Androidot és persze TouchWizt használtam használtam
-
monti0222w
addikt
-
Swinegod
őstag
Nekem webshopos Miui van egyenlőre a 4 gigás Redmi Pron, de bizton állítom, hogy ilyen jó memóriakezelése nincs semminek és igen csak meglepődnék ha egy CN-es rendszer akármilyen tekintetben jobb lenne, mint a gyári. Példa: Reggel 7:10-kor megnézem, hogy hol leszek böngészőből (Gyári) és mikor végeztem (13:30) néztem egy menetrendet, közben nem csináltam mást, csak WoToztam meg BTD 5-öztem, böngészőnek köze nem volt semmihez és benntartotta a megnyitott 3 oldalt végig miközben 2 giga szabad RAM mindig volt. És az alkalmazások közötti váltás olyan iszonyat gyors, gyakorlatilag instant. A 3 giga RAM-es Redmi Note 3 sem volt szerintem semmiben sem rosszabb memóriahasználat terén
monti0222w: Sose volt Meizum, de tudomásom szerint nagyon jó a Flyme és a telefonok is, de egy Miui-t nem hiszem, hogy elverne.
Cannabis7: Nem viccből írta a végére, hogy "szarkazmus".
-
válasz
tibcsi0407 #188 üzenetére
Ilyen nekem is volt.Van amit újrabetöltött de van amit nem.Saját szájíze szerint
Viszont pl a google play zenelejátszója még egy hét múlva is ugyan onnan folytatta a zenét ahol abbahagytam.... -
tibcsi0407
félisten
válasz
beyruth82 #187 üzenetére
Hát ez engem nem vígasztal. Lehet ott a kernel jobban meg van írva, vagy jobban ki van rá forrva a MIUI. Global előtt nálam sem volt probléma ezzel.
Meg egyébként én nem vagyok a sok memóriafoglalás ellen, félre ne érts. Arra való a RAM, hogy használja a rendszer. De akkor ne töltsön újra az alkalmazás, ha behozom a háttérből. -
válasz
tibcsi0407 #186 üzenetére
Érthetetlen mert nekem 6 gigából 4,5 szabad bekapcsolás után.Elkezdem megnyitogatni az alkalmazásokat és 10-12-nél járok 3,6 szabad giga körül.Mikor már szinte mindent megnyitottam akkor van 3gb szabadon.3 giga alá egyetlen egyszer sikerült mennem(2,9 gb-re).Mi 5s plus
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #185 üzenetére
Tegnap 4 GB-ból 800 körül volt szabadon a Mi Note 2-n, pedig semmi nem futott, csak a szokásos chat és közösségi alkalmazások a háttérben.
Újraindítás segít ilyenkor, de nem igazán értem, hogy mi készteti a rendszert arra, hogy ilyen szinten beragadjon minden.
Ha pedig hosszú ideig nem használod, hiába minden beállítás, lakatolás a háttérben, stb az értesítések elkezdenek késni. -
-
Aryon87
félisten
válasz
Swinegod #175 üzenetére
Ezzel azért vitába szállnék. Nekem nem custom romok vannak a telefonokon, hanem valós MIUI és valós EMUI.
Mind2 remek rendszer, de az EMUI fluidabb.
A memóriakezelésben a MIUI agresszív, a MI5 esetében rendszeresen újratölt mindent (Redmi Pro is), pedig ki van lőve minden ezzel kapcsolatos szabályozás + a 3GB ram is igencsak el tud fogyni, és eddig a legkevesebb ~400mb szabad volt.
Na a Honor 8 esetében még mindig maradt szufla benne, és sose töltött még újra semmit. Oké + 1gb ram van benne, de akkoris. A 4gb ramból átlag 1.5 mindig szabad. (G5 esetében ez 800mb-1gb volt)
Nem húzom le egyik rendszert sem, mert mind2 bejön. Ha nem tetszene, akkor nem lennének.
És eddig az Sony és LG rendszeréhez voltam hozzászokva, de azóta "kinyílt előttem a világ" -
válasz
monti0222w #182 üzenetére
Lehetséges.Még nem volt a kezemben meizu telefon.
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407 #174 üzenetére
A Miui nem véletlen a 2. legnépszerűbb a custom ROM. Pláne, hogy az Emui egy retek. Ami a Honor 8-on van azis, a P8-on az is, ami a G620S-en, az is. Egyszerűen szar. A Miui-hoz hasonlítani nem lehet, más dimenzió
-
törölt tag
válasz
monti0222w #171 üzenetére
Igen, emlékszem erre, mondtad már
Csak gondoltam hátha van nekik Honor. De a legjobb a Pro6s lenne bizony!
-
persil
nagyúr
En meg 88-ban 3 evesen rajzoltam eloszor szabalyos teglalapot, most akkor pereljem az osszes telogyartot, vagy mi?
Szrk.: a nalam idosebb teglalap rajzolokat pedig meg sem emlitem, hiszen roluk koppintottam, basszus de durva lenne, ha tobb szaz eves jogi vitakat varrnanak a nyakamba...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #168 üzenetére
Persze.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #165 üzenetére
Most mit írjak erre, a jövő majd eldönti mi lesz a sorsa hisz mint írtam, van olyan jó mint a Kirin.
Az hogy mit tud, milyen lesz a valóságban, azt nemsokára úgy is megtudjuk az MWC-n.Egyébként nem török lándzsát egyik miatt sem, használtam már majd mindet (Exynos nem volt), szóval nekem egyelőre oly mindegy mivel jön, sosem az Antutu izgatót, hanem a telefon egésze, ha érted mire gondolok.
Sheratan: Basszus, most azt sem akarom, ha tavaly akartam megvehetem volna, de nem kellett, a Pro 6 jobb nála szerintem, sőt a Mi 5 is lehetett volna és árban is kevesebb volt mind két készülék.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #162 üzenetére
Jó, hát az egy dolog
Amúgy meg még eszembe jutott a Honor 8 is, azt szerintem nem lenne nehéz kipróbálni sem. Én nem vennék Mi5-öt, sem S-t
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #164 üzenetére
Nem tudhatod, amíg nincs róla konkrétum. Papíron bíztató.
De a múltkor volt róla hír, hogy 50%-kal csökkentik a TSMC-től megrendelt mennyiséget. [link] -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #163 üzenetére
Pedig van olyan jó mint a Kirin 960.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #162 üzenetére
Akkor már várd meg a Pro 7-et szerintem. Helio X30 10 nanométeren biztos nem lesz olyan rossz.
Bár nem nagyon kell még senkinek. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #151 üzenetére
Nem, nem ő a kiszemeltem mint írtam én elégedett vagyok a Meizu-val, csak a Mi 5s-re lehet cserélnem, vagy a simára, nagyjából ennyi a lehetőségem!
Sheratan. Azt akartam anno, de az a bajom vele is, hogy a benne levő chip az annyira nem olyan jó! Tudom a Mi 5s-ben is ugyanaz van, a többit fentebb írtam.
-
vicze
félisten
Attól hogy random cikkben valami bele van írva kb. annyira lesz igaz, mint egyes nyugati kormányfők twitter böffentései. A cikkek a marketinget közlik nem a valóságot. Sajnos ez a baj a jelenlegi "szakmai" oldalakkal, hogy bármilyen hülyeség leírható következmények nélkül.
"GFXBench adatai szerint a második legerősebb az Apple A10 után."
Valóság... Maradjunk annyiban, hogy sebességben 2/3-a a Adreno 530-nak, bizonyos esetekben. -
kcsa
veterán
válasz
tibcsi0407 #156 üzenetére
Engedd el, nem érted hogy ez csöves, az övé meg nem? Ennyi.
-
válasz
tibcsi0407 #154 üzenetére
De lehet de nem a csöves kirin...
Az antutu szerint(ami a legátfogóbb teljesítményteszt ami jelenleg létezik) jóval gyengébb a kirin 960 mint a snapdragon 821. -
Ricardo
titán
válasz
beyruth82 #102 üzenetére
"Nem is értem honnan vetted ezt..."
"Az IGP a mértékadónak tekinthető tesztprogramok alapján némileg gyorsabb a közvetlen versenytársnak tekinthető Qualcomm Snapdragon 821-nél is,"
És innen
"Mennyire is lett erős a Huawei új üdvöskéje? A GFXBench adatai szerint a második legerősebb az Apple A10 után. Geekbench-ben az egy magos teszten szintén a második a már említett processzor után, azonban a több magosnál maga mögé utasít mindenkit. "
-
törölt tag
válasz
monti0222w #150 üzenetére
Hamarosan kellene jöjjön már a Pro 7
Addig meg esetleg ZUK?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #150 üzenetére
Szerintem a Mi6-ot érdemes megvárni, ha a Xiaomi a kiszemelt. Meg lesz itt Honor 9 is szerintem.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #148 üzenetére
Így is eleget költészet a mobilokra, plusz még az asszonnyal szemben is állnom kell a sarat.
Akkor a Mi 5s-t ne vállaljam be? Igazából maradnék a Meizu-nál, csak most méretben nincs semmi. -
janeszgol
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #137 üzenetére
Kialakításban nekem is tetszenek a Sonyk. De ez ízlés kérdése.
(Ott az LG BL20. Szerintem a világ legszebb butatelója.) -
atikó
őstag
válasz
tibcsi0407 #146 üzenetére
értem, köszi, nekem is tetszik, de a mate 9 is tetszik, még gondolkodom.
-
atikó
őstag
spemall.com már elérhető. elgondolkodtam.
-
válasz
neo_xperia #142 üzenetére
Mintha beérett volna az idő a névváltoztatásra...
-
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #142 üzenetére
Ízlések és pofonok!
-
neo_xperia
senior tag
A nevemből ne indúlj ki, kb. 4 éve volt utoljára Sony telefonom, egy Xperia Ion személyében.
Aztán elegem lett a márka töketlenkedéséből, de nálam azért formavilág és ergonómia tekintetében még mindíg mérföldeket vernek a samsung telefonokra. Még ha az utóbbi egy-két évben már van is köztük egy-kettő, ami nem a tizenkettő-egytucat kategória.
Az iphonokkal alpból nem lenne bajom /mármint ami a formát illeti, a többit most hagyjuk/, ha nem lenne az a méretes alsó és felső káva ami spec engem elképesztően zavar.
De mint tudjuk a szépség és a forma igencsak szubjektív dolog.
Mindenesetre a cikkben szereplő V9 -szerintem- messze nem egy kategória az általad emlitettekkel formai szempontokból.Sokkal szebb. -
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #131 üzenetére
Neked valahogy nem jött át.
Ez teljesen szubjektív, de a Note 7, az A széria és az S6/S7 modellek kifejezetten igényesek. Az alsóbb kategóriás telefonjaik pedig hiába ugyanolyan a forma valahogy nekem mégse jönnek át. De rengetegen vesznek Samsungot, így valószínűsíthető, hogy jó a forma ott is.
Hosszú ideig nem tetszett ez a forma, de az utóbbi időben láttam az újabb típusokat és fogalmam sincs mit csináltak, lehet jobb színeket kevertek ki és így jobban kijönnek a dolgok, nem tudom, de most valahogy beérett a szememnek. Mondom mindezt úgy, hogy nekem messze az iPhone-ok formája tetszik a legjobban, azt is használok, de elismerem ha valami más is jó.
Viszont gondolom akkor bizonyos Huawei modellek sem tetszenek, mert ahogy az előző hsz-ben írtam, azért van a kínaiak kínálatában is olyan telefon, ami hasonlít a Samsungra.
Egyébként a nevedből kiindulva gondolom Te a Sony formanyelvét szereted, attól pedig én tudnék a falra mászni. Kinek mi.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #135 üzenetére
A PS4 nekem is bejön, de azt nem kell kézben fogdosni, nem vágja az éle a tenyerem
Egy telefonnál a kerekített forma jobb azért.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #135 üzenetére
Csak te gondolod így meg egy maréknyi ember a világon akik még vesznek sony telefont.
-
válasz
Juhaszatti #134 üzenetére
Lehet, hogy csak én gondolkodom így, de a PS4 és az egyéb Sony cuccok mellett az Xperiák mutatnak a legszebben.
Szóval a szépség tényleg szubjektív. -
Juhaszatti
addikt
válasz
neo_xperia #131 üzenetére
A Sony féle téglánál mindenképp szebb és ergonomikusabb. Bár a szépség szubjektív. A kettő közti átmenet az igazi szerintem, bár az S7-es forma már elég messze van a szappantartótól.
-
válasz
tibcsi0407 #130 üzenetére
Csak amíg egy xiaomi kiadja a 60-70 ezres redmi sorozatra is a nougatot addig egy samsung,lg vagy bármelyik top gyártó az ennél jóval drágább de ugyan ilyen tudású középkategóriás telefonjaikra soha az életben nem fogják
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Heisenberg69 #129 üzenetére
Az égvilágon semmi baj nincs a kínai telefonokkal, csak azok gondolkoznak így, akik még az életben nem birtokoltak egyet sem.
Nekem más a problémám.
ZUK meg tudta oldani, ZTE meg tudta oldani, Huawei meg tudta oldani. Még néhány kis hangyaf**nyi gyártó is vette az akadályt.
Xiaomi is elkészítette már néhány telefonján, csak az aktuális flagship ment ki a fejéből. Totál logikátlanul működik az a cég. Ettől függetlenül a középkategóriában továbbra is ők a legajánlottabbak a részemről, de felsőkategóriában nem ütik meg a szintet. -
Heisenberg69
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125 üzenetére
Többek között ezért sem vennék kínai telefont.
-
Luperator
tag
Hasonló felszereltséggel, nagyobb kijelzővel mint tablet jöhetne is.
Amúgy meglepődtem, hogy ez kijelzőben nagyobb lesz mint az LG G4 - em, de látom a Samsung s8 még ezen is túltesz. Érzésre mintha egybe megkapnád a telefont meg a tabletet is.
-
Nexave
tag
Imádom mikor egy samu fan jön a honor topicba megmondani a tutifrankot. Mindenki tisztában van vele, hogy soha senki nem fog a samu nyomába érni 😂😂😂😂😂 Samu és Alma mindenekfelett!!!!
-
Y72
aktív tag
Miért nem raknak barométert a Huawei / Honor "csúcs" telefonokba?
Csak a Mate-ben van, annak a mérete meg nem emberszabású. -
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #122 üzenetére
Mi baj a Note 2vel?
A tesztben elegge meg voltal vele elegedve -
hemaka
nagyúr
Nem rossz, a vizallosag meg nem erdekelt soha sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Heisenberg69 #121 üzenetére
Amíg jól szállok ki belőle, addig baj nincs. Keresem az igazit.
Szerintem egy ZTE, vagy akár a V9 személyében meg is fogom találni. Már így is bánom, hogy nem Axon 7-et választottam a Note 2 helyet.. -
Heisenberg69
senior tag
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
Már le is akarod cserélni? Félévente új telefon?
-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
elhiszem
ahogy ismerlek előbb-utóbb remélem egy teszt is befigyel -
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #115 üzenetére
szia tibcsi! látom ismét egy jó napnak nézünk elébe
/kitartás a szakértőkhöz
/
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
Ezzel már egyet is értek. Mármint vannak különbségek, de ezeket már nem fogja észrevenni a felhasználó, akkor sem ha a legújabb játékokat tolja, vagy más erőforrás igényes dolgot csinál rajta.
Aki meg telefonon akar videót vágni az így járt, a legerősebb Snapdragon is kevés lesz hozzá, mindegy mi van a telefonjában. -
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
Mert nem értesz hozzá azért....
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Juhaszatti #112 üzenetére
Nem. Nekem Mi Note 2 van, SD 821, de bármikor odaadnám egy V9-ért..
Ha van egy kis előny is a Snapdragon javára, az sem számít manapság, mivel semmi nem használja ki ezeket a rendszereket már. -
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #109 üzenetére
Azt hittem azok még csak 820-asok. Akkor ez a rész mea culpa, a többi áll.
-
válasz
Juhaszatti #107 üzenetére
Van mert a xiaomi mi 5s plus és a google pixel/xl is az de amit te írsz az már sokkal valósabb mint,hogy a kirin 960 sokkal erősebb.Ekkora marhaságot.
-
vicze
félisten
válasz
"De CPU-ban valóban utolérték már az élvonalat"
Ezt adja az ARM a polcról, Huawei nem sokat rak ehhez hozzá (semmit), ami saját a SoC-ban az a modem és pár egyéb komponens, de túlnyomó többségben stock ARM, amit bárki gyárthat ha nagyon akar.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ott a Mi5s Plus. Pixel XL.
Kettő nem elég? -
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
Nincs a grafikonokon 821-es teló.
De CPU-ban valóban utolérték már az élvonalat, és GPU-ban is közel vannak már.
Igaz fél év a lemaradásuk, annyival előbb jött a Snapdragon, és a következő is annyival később fog jönni várhatóan mint a 835
(az antutu eredmény sem kamu, csak szélesebb körű. Abban a grafikus teljesítmény is benne van már, nem csak a procierő) -
Aryon87
félisten
válasz
eastonhun2 #103 üzenetére
H8-ban is van infra
-
slimshady
senior tag
Kar a vizallosag hianyaert.
-
eastonhun2
csendes tag
Sajnos ugy látszik az infra végleg lemarad a Honorokrol..akor azt hiszem marad a H7...nincs is vele bajom...
üdv -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest