- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
neo_xperia #142 üzenetére
Mintha beérett volna az idő a névváltoztatásra...
-
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #142 üzenetére
Ízlések és pofonok!
-
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #131 üzenetére
Neked valahogy nem jött át.
Ez teljesen szubjektív, de a Note 7, az A széria és az S6/S7 modellek kifejezetten igényesek. Az alsóbb kategóriás telefonjaik pedig hiába ugyanolyan a forma valahogy nekem mégse jönnek át. De rengetegen vesznek Samsungot, így valószínűsíthető, hogy jó a forma ott is.
Hosszú ideig nem tetszett ez a forma, de az utóbbi időben láttam az újabb típusokat és fogalmam sincs mit csináltak, lehet jobb színeket kevertek ki és így jobban kijönnek a dolgok, nem tudom, de most valahogy beérett a szememnek. Mondom mindezt úgy, hogy nekem messze az iPhone-ok formája tetszik a legjobban, azt is használok, de elismerem ha valami más is jó.
Viszont gondolom akkor bizonyos Huawei modellek sem tetszenek, mert ahogy az előző hsz-ben írtam, azért van a kínaiak kínálatában is olyan telefon, ami hasonlít a Samsungra.
Egyébként a nevedből kiindulva gondolom Te a Sony formanyelvét szereted, attól pedig én tudnék a falra mászni. Kinek mi.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
neo_xperia #131 üzenetére
A Sony féle téglánál mindenképp szebb és ergonomikusabb. Bár a szépség szubjektív. A kettő közti átmenet az igazi szerintem, bár az S7-es forma már elég messze van a szappantartótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest