- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #188 üzenetére
Ilyen nekem is volt.Van amit újrabetöltött de van amit nem.Saját szájíze szerint
Viszont pl a google play zenelejátszója még egy hét múlva is ugyan onnan folytatta a zenét ahol abbahagytam.... -
válasz
tibcsi0407 #186 üzenetére
Érthetetlen mert nekem 6 gigából 4,5 szabad bekapcsolás után.Elkezdem megnyitogatni az alkalmazásokat és 10-12-nél járok 3,6 szabad giga körül.Mikor már szinte mindent megnyitottam akkor van 3gb szabadon.3 giga alá egyetlen egyszer sikerült mennem(2,9 gb-re).Mi 5s plus
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407 #174 üzenetére
A Miui nem véletlen a 2. legnépszerűbb a custom ROM. Pláne, hogy az Emui egy retek. Ami a Honor 8-on van azis, a P8-on az is, ami a G620S-en, az is. Egyszerűen szar. A Miui-hoz hasonlítani nem lehet, más dimenzió
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #165 üzenetére
Most mit írjak erre, a jövő majd eldönti mi lesz a sorsa hisz mint írtam, van olyan jó mint a Kirin.
Az hogy mit tud, milyen lesz a valóságban, azt nemsokára úgy is megtudjuk az MWC-n.Egyébként nem török lándzsát egyik miatt sem, használtam már majd mindet (Exynos nem volt), szóval nekem egyelőre oly mindegy mivel jön, sosem az Antutu izgatót, hanem a telefon egésze, ha érted mire gondolok.
Sheratan: Basszus, most azt sem akarom, ha tavaly akartam megvehetem volna, de nem kellett, a Pro 6 jobb nála szerintem, sőt a Mi 5 is lehetett volna és árban is kevesebb volt mind két készülék.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #163 üzenetére
Pedig van olyan jó mint a Kirin 960.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #151 üzenetére
Nem, nem ő a kiszemeltem mint írtam én elégedett vagyok a Meizu-val, csak a Mi 5s-re lehet cserélnem, vagy a simára, nagyjából ennyi a lehetőségem!
Sheratan. Azt akartam anno, de az a bajom vele is, hogy a benne levő chip az annyira nem olyan jó! Tudom a Mi 5s-ben is ugyanaz van, a többit fentebb írtam.
-
kcsa
veterán
válasz
tibcsi0407 #156 üzenetére
Engedd el, nem érted hogy ez csöves, az övé meg nem? Ennyi.
-
válasz
tibcsi0407 #154 üzenetére
De lehet de nem a csöves kirin...
Az antutu szerint(ami a legátfogóbb teljesítményteszt ami jelenleg létezik) jóval gyengébb a kirin 960 mint a snapdragon 821. -
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #148 üzenetére
Így is eleget költészet a mobilokra, plusz még az asszonnyal szemben is állnom kell a sarat.
Akkor a Mi 5s-t ne vállaljam be? Igazából maradnék a Meizu-nál, csak most méretben nincs semmi. -
atikó
őstag
válasz
tibcsi0407 #146 üzenetére
értem, köszi, nekem is tetszik, de a mate 9 is tetszik, még gondolkodom.
-
válasz
tibcsi0407 #130 üzenetére
Csak amíg egy xiaomi kiadja a 60-70 ezres redmi sorozatra is a nougatot addig egy samsung,lg vagy bármelyik top gyártó az ennél jóval drágább de ugyan ilyen tudású középkategóriás telefonjaikra soha az életben nem fogják
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
tibcsi0407 #125 üzenetére
Többek között ezért sem vennék kínai telefont.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
tibcsi0407 #122 üzenetére
Mi baj a Note 2vel?
A tesztben elegge meg voltal vele elegedve -
Heisenberg69
senior tag
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
Már le is akarod cserélni? Félévente új telefon?
-
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
elhiszem
ahogy ismerlek előbb-utóbb remélem egy teszt is befigyel -
cetx
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #115 üzenetére
szia tibcsi! látom ismét egy jó napnak nézünk elébe
/kitartás a szakértőkhöz
/
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
Ezzel már egyet is értek. Mármint vannak különbségek, de ezeket már nem fogja észrevenni a felhasználó, akkor sem ha a legújabb játékokat tolja, vagy más erőforrás igényes dolgot csinál rajta.
Aki meg telefonon akar videót vágni az így járt, a legerősebb Snapdragon is kevés lesz hozzá, mindegy mi van a telefonjában. -
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
Mert nem értesz hozzá azért....
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #109 üzenetére
Azt hittem azok még csak 820-asok. Akkor ez a rész mea culpa, a többi áll.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
Nincs a grafikonokon 821-es teló.
De CPU-ban valóban utolérték már az élvonalat, és GPU-ban is közel vannak már.
Igaz fél év a lemaradásuk, annyival előbb jött a Snapdragon, és a következő is annyival később fog jönni várhatóan mint a 835
(az antutu eredmény sem kamu, csak szélesebb körű. Abban a grafikus teljesítmény is benne van már, nem csak a procierő) -
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #41 üzenetére
Szép is, komoly is, már csak akkor lenne jobb, ha Xiaomi lenne.
-
persil
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #16 üzenetére
mindegy...
Szerkesztve.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Meglett a cikked.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #16 üzenetére
Ok, a szarkazmus rész előtt írtam a kommentem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest