Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz neo_xperia #131 üzenetére

Neked valahogy nem jött át. :) Ez teljesen szubjektív, de a Note 7, az A széria és az S6/S7 modellek kifejezetten igényesek. Az alsóbb kategóriás telefonjaik pedig hiába ugyanolyan a forma valahogy nekem mégse jönnek át. De rengetegen vesznek Samsungot, így valószínűsíthető, hogy jó a forma ott is. :) Hosszú ideig nem tetszett ez a forma, de az utóbbi időben láttam az újabb típusokat és fogalmam sincs mit csináltak, lehet jobb színeket kevertek ki és így jobban kijönnek a dolgok, nem tudom, de most valahogy beérett a szememnek. Mondom mindezt úgy, hogy nekem messze az iPhone-ok formája tetszik a legjobban, azt is használok, de elismerem ha valami más is jó.

Viszont gondolom akkor bizonyos Huawei modellek sem tetszenek, mert ahogy az előző hsz-ben írtam, azért van a kínaiak kínálatában is olyan telefon, ami hasonlít a Samsungra.

Egyébként a nevedből kiindulva gondolom Te a Sony formanyelvét szereted, attól pedig én tudnék a falra mászni. Kinek mi. :)

• .Szaki.

addikt

válasz doooo #44 üzenetére

Nyilván semmivel. Kétségtelen tény, kifejezetten jó és sok esetben kívánatos telefonokat gyárt a Huawei/Honor, volt nekem is, de egyelőre a legnagyobb ütőkártyája a két márkának, hogy minden kategóriában hozza a kötelezőt az összes modell, hol egy kis Apple féle formával, hol Samsung féle formával, hol sajáttal és mindezt valamivel olcsóbban adja, mint a Samsung. A formával kapcsolatban felesleges vitázni, aki akarja belelátja ezeket a hasonlóságokat, aki nem akarja pedig nem, én továbbra is úgy tartom, hogy ilyen esetben jótól nem szégyen másolni és azért azt a többség elismerheti, hogy az Apple és a Samsung is nagyon ért ahhoz, hogy hogyan kell szép és ergonomikus formát kialakítani. Viszont lassan ezt az előnyét is kezdi elveszíteni a Huawei/Honor, mert a legtöbb modellváltáskor valamennyit drágulnak a termékeik. Szerintem pontosan azt az utat járják be, mint amit a Samsung is bejárt. Az elején még rajtuk is nevettek, aztán egyre jobb ajánlataik voltak, később már újdonságokkal is tudtak vásárlókat elcsalni a SE-tól és a Nokiától, aztán jött az Android, jöttek a modellhalmozások és egyre magasabb árak, ma pedig a legjobb gyártók egyike és nagyon jó prémium termékeket tud előállítani. (S széria, Note széria, de az A széria is elgondolkodtató) Egyébként szurkolok nekik, nem árt ha jön egy újabb gyártó, aki meg tudja szorongatni a nagyokat. (Szigorúan telefon ágban értem a "nagyokat", a Huawei azért nem egy kicsi cég)

Új hozzászólás Aktív témák