- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #142 üzenetére
Ízlések és pofonok!
-
.Szaki.
addikt
válasz
neo_xperia #131 üzenetére
Neked valahogy nem jött át.
Ez teljesen szubjektív, de a Note 7, az A széria és az S6/S7 modellek kifejezetten igényesek. Az alsóbb kategóriás telefonjaik pedig hiába ugyanolyan a forma valahogy nekem mégse jönnek át. De rengetegen vesznek Samsungot, így valószínűsíthető, hogy jó a forma ott is.
Hosszú ideig nem tetszett ez a forma, de az utóbbi időben láttam az újabb típusokat és fogalmam sincs mit csináltak, lehet jobb színeket kevertek ki és így jobban kijönnek a dolgok, nem tudom, de most valahogy beérett a szememnek. Mondom mindezt úgy, hogy nekem messze az iPhone-ok formája tetszik a legjobban, azt is használok, de elismerem ha valami más is jó.
Viszont gondolom akkor bizonyos Huawei modellek sem tetszenek, mert ahogy az előző hsz-ben írtam, azért van a kínaiak kínálatában is olyan telefon, ami hasonlít a Samsungra.
Egyébként a nevedből kiindulva gondolom Te a Sony formanyelvét szereted, attól pedig én tudnék a falra mászni. Kinek mi.
-
.Szaki.
addikt
Nyilván semmivel. Kétségtelen tény, kifejezetten jó és sok esetben kívánatos telefonokat gyárt a Huawei/Honor, volt nekem is, de egyelőre a legnagyobb ütőkártyája a két márkának, hogy minden kategóriában hozza a kötelezőt az összes modell, hol egy kis Apple féle formával, hol Samsung féle formával, hol sajáttal és mindezt valamivel olcsóbban adja, mint a Samsung. A formával kapcsolatban felesleges vitázni, aki akarja belelátja ezeket a hasonlóságokat, aki nem akarja pedig nem, én továbbra is úgy tartom, hogy ilyen esetben jótól nem szégyen másolni és azért azt a többség elismerheti, hogy az Apple és a Samsung is nagyon ért ahhoz, hogy hogyan kell szép és ergonomikus formát kialakítani. Viszont lassan ezt az előnyét is kezdi elveszíteni a Huawei/Honor, mert a legtöbb modellváltáskor valamennyit drágulnak a termékeik. Szerintem pontosan azt az utat járják be, mint amit a Samsung is bejárt. Az elején még rajtuk is nevettek, aztán egyre jobb ajánlataik voltak, később már újdonságokkal is tudtak vásárlókat elcsalni a SE-tól és a Nokiától, aztán jött az Android, jöttek a modellhalmozások és egyre magasabb árak, ma pedig a legjobb gyártók egyike és nagyon jó prémium termékeket tud előállítani. (S széria, Note széria, de az A széria is elgondolkodtató) Egyébként szurkolok nekik, nem árt ha jön egy újabb gyártó, aki meg tudja szorongatni a nagyokat. (Szigorúan telefon ágban értem a "nagyokat", a Huawei azért nem egy kicsi cég)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest