- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajj Abu, semmi gond a rövidítéssel, mind tudjuk, hogy ez már az APUkám világa! Maximum respect to Cs. Jenő!
Teljesen egyetértek veled a leírtakban, a memória sávszélesség növekedése és a késleltetés csökkentése egyértelmű, hogy az APU-k javát szolgálja. Nem csoda, hogy az új memóratípus hír érinti az új központi egységeket.
Mindössze arról van szó, hogy manapság az APU mozaikszó nem csak a Fusionnel nőtt össze, hanem egy PH-s nickkel is, és kéz a kézben járnak!
ViZion #12:
-
Amikor megláttam a hír végén az APU szót, gyorsan visszagörgettem a szerzőhöz, és nem is csalatkoztam, mert azt a személyt láttam ott, akire számítottam.
Örvendetes, hogy nem csak a sávszélességet próbálják még jobban kitolni, hanem egyéb, igen fontosnak tűnő technikát vetnek be a jobb sebesség érdekében.
A DDR4 megjelenésével nem csak a low cost alaplapokon lesz 2 memóriafoglalat, hanem minden kategóriában, ha jól értelmeztem az olvasottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged