Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem különösebben foglalkoztat, számomra ez triviális, sose értettem ezt a nyígást a ledekről, ha lenne is, valószínű az első lenne amit kikapcsolnék annyira feleslegesnek tartom... Az Apple megoldása nyilván nem erre való, hanem a süketek számára nyújt nagy segítségtséget.
-
Csapoati
nagyúr
Mert kevesebbet is gyártanak a Plusból. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy az Apple azért nagyjából fel tudja mérni a keresletet.
Méretvitához: Nekem folyamatosan nőttek a telefonjaim (3,5" -> 4,3" -> 4,5" -> 5" -> 5,5") és sosem kényszerből. Legtöbbször böngészek meg kevésbé erőforrásigényes játékokkal játszom (Yahtzee, Football Manager) és jól jön a nagyobb kijelző. Tabletem volt, de eladtam kihasználatlanság miatt, az 5,5" szerintem ki is váltja és elég egy eszköz így. Ez még épp elfér zsebben meg a kezemben is. Ahogy elnézem, további növekedés azért már nem nagyon lesz, viszont tényleg gondolni kéne a kisebb kezű elvtársakra és 4-4,5" között is lehetne egy iPhone meg normális hardveres Galaxy, stb. -
ctvagyok
őstag
Az s820 minden valószínűség szerint erősebb lesz, mint a 7422, egymagos teljesítményben mindenképp. A következő exynos szintén erősebb lesz, mint a 7422, mert már A72 magok lesznek benne. Vagy legalábbis kevésbé fog throttingolni. Legalábbis én ezt várom. Aztán lehet csalódom, de sírni nem fogok ezért.
Szóval majd ha kijön akkor erre visszatérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest