- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
válasz
7Heads Drago #48 üzenetére
Hogy hogy mi a különbség?
Mi azóta levetettük a kommunizmus békjóit, Kína pedig azóta lehető legmélyebbre ásta magát benne, bevetve a korunk technológiáit is.
Ha Amerikában felírod a twitterre hogy Donald Trump egy szerencsétlen paprikajancsi, nem történik semmi. Ugyanezt megteszed kínai állampolgárként a Weibora Csing-Pinky elnökkel kapcsolatban, jobb esetben bünetetőpontokat kapsz az ID-ra, rosszabb esetben kopogtatnak az ajtódon. És ez csak 1 alkalom, ha sokszor nem értesz egyet, vagy kritizálsz, azzal mélyre ásod magad. -
7Heads Drago
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #47 üzenetére
Mert mi a különbség?
-
BabMester
senior tag
Azt mondjak a kamerába amit elvárnak, hogy ne legyen bajuk, attól nem biztos h így is gondolják. Nem tudom hány éves vagy. Itt is ment, hogy a Levi’s farmer, a kóla meg a Guns n roses a nyugat fertője, szépen bólogatott is mindenki, aztán mégis próbálta hozni befelé boldog boldogtalan, meg elsőként fogyott el a dollárboltokban ...
-
joey04
titán
válasz
BabMester #43 üzenetére
nem hülye, de ha ebbe születik, akkor bizony szemellenzős lesz. jó példa erre a polgárok megfigyelése, amikor is sokan azt mondták, hogy ez teljesen oké, minden megfigyelés és cenzúra, mert értük van. mint az állatkertben a láncon tartott állat amelyik megszokta meddig tud menni, aztán amikor levették róla, akkor sem hagyta el az adott területet.
-
Postas99
senior tag
Az iparág ahol dolgozom sajnos olyan, bizony törnek a tabletek és a telefonok is. Nem irodai munka... Az 50-60K már használható kategória arra ami nekük kell.
Inkább alsó közép kategóriának hívnám őket. Minden benne van, még GSM is már elegendő a memória mennyisége a tárhely ami benne van ahhoz a 2-3 alkalmazáshoz elég.
Sajnos ezen felül fontos hogy a Teamviewer is megfelelő supporttal fusson a gépen, az nekem nem megfelelő ha nem tudok távolból megoldani semmit sem a tableten.
AZ IOS -es eszközök mindegyike sajnos ilyen, nincs jogosultságod kattingatni a felületen, és a Tabletek nagyrésze ezért szintén kuka, ugyanúgy a telefonok nagy része szintén. Amikor beszerzésre kerül sor ezeket számba kell venni, nem csak simán rabőkni egy készülékre és megvenni. -
Postas99
senior tag
Értsd meg, hogy ha 2 hetente törsz össze 1-et ebből az árkategóriából az már 2-ik pótlásnál nem rentábilis. Ha ezzel szembe állítok egy 50-60e Ft-os kategóriát aminek a kijelző javítása kb 12e Ft munkadíjjal együtt még mindig az alsó kategória felé billen a mérleg.
Alsó kategóriás telefonok vannak a cégnél, felesleges telefonálásra és néhány egyszerűbb dologra csilliárdokat költeni.. arról nem beszélve hogy 400 ember részére kell telefon.. hidd el hogy nem mindegy mennyi pénz megy el így... -
janeszgol
félisten
Ezt elfogadom. Megnéztem a kínálatot az Edigitalban 150 ezer forintig. 120 ezer ft alatt a következő SoC-k vannak 3, és 4 giga ram mellett: Exynos 7904, Kirin 659 (a 710 kétszergyorsabb), SD 439, SD450.
Persze filmet nézni mindegyik jó, meg "munkára" (ami itt Office-t jelent). De na. -
Postas99
senior tag
-
joey04
titán
válasz
BabMester #27 üzenetére
Szerintem az Apple bele fog állni a földbe Kínában, ami nem is baj. Már korábban is voltak olyan hírek, hogy fentről nem nézték jó szemmel ha egy ember iPhone-t vett mondjuk Huawei helyett, több helyen meg is jutalmazták, ha valaki utóbbit vette. A bekeményedő harc miatt meg gondolom egyre jobban Apple ellenes hangulat lesz. Az Apple meg eddig nyalta Kína seggét, a saját elveivel szembemenő döntéseket hozott, csak azért, hogy nekik megfeleljen. Szóval én kívánom, hogy Kínában ne legyenek sikeresek és elengedjék azt a piacot, mert legalább nem kell megfelelni annak a gusztustalan rendszernek, ezáltal nem kell gusztustalan lépéseket tenniük, ami szembemegy az elveikkel.
-
janeszgol
félisten
Aki ma tabletet vesz, és az nem iPad, az sükebóka. Még a Tab S5e vagy Tab S6 a jó vétel, és ennyi. Nagyon jó áron vannak az iPadek már két éve.
Az meg, hogy Kínéban most kevesebb iPadet adtak el, nem fontos hír. -
BabMester
senior tag
Konkrétan akkora a kereslet Ázsiában az iPadre, hogy az LG nem tud elég kijelzőt gyártani [link] .
Ez a vissza esés csak annak köszönhető, hogy az Apple bezárta az Apple Store-okat a vírus miatt, hogy védjék az alkalmazottaikat (a szemetek), míg a többi gyártó nem. Így nem is tudtak vásárolni.. a sok Huawei fanboy megint magát járatja le.
-
Essentials
aktív tag
Jobban beleástam, a hír április végén jött ki, ezért rosszul emlékeztem, valóban 44%-os részesedésre történt a növekedés, de nem a 2020 Q1-re vonatkozik ez a szám, hanem az egész 2019-es évre! Így valószínűleg a Q1-es adat még várat magára, abban majd kiderül, hogy alakult az iPad globálisan! Viszont azt hozzá szeretném tenni, hogy a külföldi cikkek mind ellátási gondokra hivatkoztak az Apple iPad részéről a kínai piacon, és Tim Cook ezért gondolkodik pozitívan az előttük álló időszakkal kapcsolatban! Ezt itt nem szerepelt.
https://news.strategyanalytics.com/press-releases/press-release-details/2020/Strategy-Analytics-2019-Tablet-Apps-Processor-Market-Share-Apple-Gains-Share/default.aspx
-
Essentials
aktív tag
A Huaweinél? Simán így megy.
Eszméletlen, mi munkát ölnek PR-ba, pénzt, időt nem kímélve. Egyébként én nem gondolom hogy így történt volna, de különben is totál mindegy. A cím viszont valóban félrevezető, ugyanis az iPad eddigi piaci jelenlétének egyik legjobb százalékos részesedését érte el a vizsgált időszakban, globálisan!
44%-kal, ha jól emlékszem, és ez egyáltalán nincs ellensúlyként említve a cikkben, csak az hogy "megtörni látszik a dominancia". Globálisan pont az ellentettje történik, még erőteljesebb lett.
-
joey04
titán
Kínában vesz még bárki Apple cuccot?
-
Essentials
aktív tag
Az Apple dominanciája olyannyira meginogni látszik a tablet piacon, hogy globális szinten ugyanezen időszak alatt 44%-ra ugrott az iPad részesedése, ami masszív boost-nak számít az eddigi 30-35 körüli % helyett, a Huawei-é viszont esett. Persze Kína más tészta, rezsimekben a lakosság könnyebben fanatizálható, a Huawei-nek pedig a telefonos leszállításokban is 50% körül a részesedése otthon, ami szintén szép emelkedésnek számít főleg az Oppo, Xiaomi kárára.Viszont globálisan abban is csökkennek.
-
utomi
senior tag
Jesszus ez a cím , tényleg remélem, hogy az MA szerkesztősége ezért legalább pénzt kap
-
nozs23
addikt
Erdekes ugy, hogy az i11 naluk a legnepszerubb telefon. Szamomra az volt az igazi meglepetes [link] . Azt nem vartam, hogy ezt lehozza a MA is.
-
rdt89
addikt
Én azt hittem, hogy a Huawei saját hazájában nem az Ipad a nyerő, most már a hitem, ténnyé változott
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Fuxosbömis #12 üzenetére
Szerinted ez úgy megy, hogy kirakjuk a tesztet, aztán idecsörög a Huawei, hogy tompítsátok már lésszes?
szerk: de beleírtam a címbe egy szót, hogy mindenkinek nyugodalmas hétvégéje legyen
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Nem érdekes hanem logikus. Tompítani kellett az új tablet (lásd a mai teszt) buktáját. A Huawei tablet jobb az iPadnél....ez az üzenete a címnek ilyen formában.
-
Postas99
senior tag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Engedd el..
-
A Kínában szó már csak az alcímbe fért. Meglepő. nem szoktam cikkek címét kritizálni de ez igen csak érdekes.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
7Heads Drago #7 üzenetére
...és tényleg.
-
gattolino
senior tag
Úgy érzem felesleges ennyi cikk a Huaweiről. A teszt az O.K. de a többi.. vergődés
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Meg egy teszt is...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
...és ezzel megvolt a napi Huawei hír mára is.
-
pusszycat
nagyúr
Persze,h kevesebb fogyott, a boltok zárva, mindenki otthon kuksolt.
-
válasz
7Heads Drago #2 üzenetére
Esetleg Kínában nem számít hátránynak a HMS, és egyébként olcsóbb
?.
-
7Heads Drago
veterán
Újabb topik ahol lehet marakodni.
Már maga a cím is olyan, mint egy véres rongy a vérebeknek.
Az lenne az érdekes hogy ezt hogy sikerült kierőszakolni az ottani userekből. Mert tetemes különbség akárhogy is nézzük. -
Ez meglep, hogy Kínában volt bármikor is darabszámra az Apple piacvezető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tabletpiac amúgy sem áll fényesen, az Apple dominanciája pedig meginogni látszik. Legalábbis Kínában.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest