Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz Viktor0610 #35 üzenetére

:B
    De én már nem merek magyar tejet sem venni. Mi van, ha illiberális ország vagyunk, és az állam keze benne van a magyar tejben? Ki akar ilyen tejet meginni, amibe belelóg a kéz, ami pedig tudjuk, mibe szokott belelógni... ;]

De tovább azért nem fokozom. Részemről teljesen elfogadható, hogy valaki tart ettől, és nem akar emiatt ilyen készüléket venni. Most, hogy a kislányom kórházban van, épp másoknál szállok meg addig, hogy nap közben lássam. Az itteni házigazda - nem mellesleg jó újságíró - tart pl a google nyomon követéstől. Engem meg felvillanyoz, amikor visszanézem, hogy az előző hónapban hol jártam (gyakran meglepődök rajta, mennyi helyen is voltam előző hónapban). De attól még jókat tudunk beszélgetni, különösen a külpolitikáról és a gazdaságról, ami az ő fő témája, és engem is érdekel. Épp azért élvezzük ezeket a beszélgetéseket, mert nem gondolkodunk egyformán.
    Szóval az, hogy valaki nem vesz kínai készüléket, csak színesíti a palettát. Ettől nem lesz sem ő, sem én ostobább vagy okosabb. De egy kis irónia csak jót tesz a beszélgetésnek...

Új hozzászólás Aktív témák