- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
És dabadab,
Értelek de nekem is van igazságom, a többség teljesen ingyenesnek gondolja.
Abba tényleg ne menjünk bele amit írtál hogy pénzt nem kér. Értem.
Zárt forráskódú, ezt én igen de nagyon sokan nem tudják értelmezni, ha a YT böngészőben "ingyenes" meg a G.Maps is és bármilyen mail klienssel lehívhatóak a Gmailos levelek, akkor a többséget nem érdekli a zárt forráskód. Azért mert erre egy telefonon a Google applikációkat meg a keretrendszert
(Play szolgáltatások) használja, arra is azt fogja hinni hogy azok is szabad és free termékek.
Írtam hogy a licenszfeltételeket senki nem szokta végigolvasni. Én sem.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Dare2Live #182 üzenetére
Ha valami ingyenes, free, akkor az a köztudatban így terjed el. Én életemben nem olvastam el a Google keresőjének a feltételeit hanem legörgettem és OK. Aki eddig az összes ilyet végigolvasta és értelmezte azokból nem sok van a bolyónkon.
Ez hiba de a 99% nem olvassa el az biztos.a 3. bekezdéseddel maximálisan egyetértek. És erről mindenki tud, ennek ellenére a "lop, csal, dömpingel" vonal simán megy. Miért? Mert valószínűleg még ezen az áron is kellenek a termékeik.
A témaindító cikkben gyakorlatilag egy embargó bontogatja szárnyait a Huawei ellen, kíváncsi leszek a végkifejletre. Hogy nem fog belerokkanni, bármi is legyen a végszó az biztos. -
Itt nem a fegyverek és "tartozékaik" hanem a világot elárasztó fogyasztási cikkek mennyisége és annak pénzvonzata a domináló. Ebbe tartozik a témaindítóban szereplő hardver is. A szoftver az természetesen nem, az Google tulajdon, vagyis ha jól értelmeztem a cikket a PlayStore is terítéken volt.
Viszont ebbe én nem tudok pártatlan vélemyényt mondani mert 2 éve Googlementesen élek, egyetlen egyet, a mail szolgáltatásukat használom valamint egy régebbi Google Mapsot aminek még nem követelmény a Google keretrendszer.
Van élet a Google után is, természetesen aki igényli, megszokta annak ezek nélkül lehet hogy Nokia3110 feelingje lesz a legújabb okoseszközzel.
Ezt a szoftvermizériát nem értem, az appokat nem a Google írja hanem a készülékgyártók, lelkes amatőrök, profik, cégek. Ő csak közzéteszi, akkor nem mindegy hogy én kitől töltöm le?
Ami macerás és nehezen lenne pótolható vagy kiváltható az a google nagyon jól bevált módszere ami a fizetős applikációkra vonatkozik.
Most esetleg a fejemhez vághatod hogy semmi nincs ingyen, ez így igaz, ezért is vettem eddig XP-t és W10-Professionalt meg pár appot meg támogattam olyan fejlesztőket akiket érdemesnek találtam rá, de a Gogle Android az ugye ingyenes.És ezért sokan, talán én is abba az illúzióba ringatom magam hogy akkor a hozzá tartozó szolgáltatások is és ezért használom pl. a Gmailt. Ezt azért hoztam fel mert egy fórumtárs írta hogy ha nincs megegyezés, akár IMEI alapján is tilthatják pl. a Gmail használatát bizonyos telefonokról.
Ez hogyisvan, egy ingyenes szolgáltatást miért is, milyen alapon tiltanak le bármilyen eszközről?
Ma ingyenebéd van a Gundelba, bárki ingyen ehet de Te nem mert Huawei telefon van a zsebedbe.Azt mindenesetre tartom, és Te sem mehetsz el mellette hogy Kína ha ezt a tempót tartja akkor domináló, esetleg vezető vagy piacvezető lesz sőt már most az.
Ha ezzel sem értesz egyet, azzal egyet kell értened hogy az Usa-t , az oroszokat és az EU-t összeadva sem rúgnak ezek labdába Japán, Korea és Kína mellett.
Az arab országokat szándékosan nem említem de ha belevesszük őket is a buliba akkor a "fehér ember" és az ő szép civilizációja lassan készülhet lehúzni a rolót. A sokat fennkölt hangoztatott usába is. -
1,4milliard emberbe lehet meg tartalek es perspektiva.
A vilagkereskedelemben elfoglalt pozicioja es az eloallitott termekek mennyisege alapjan jelenleg a vilagelso, jelenleg a vilaggazdasag 1. szamu szereploje. A GDP-je mar evekkel ezelott magasan feluluberelte az USA-t. -
Kínának nem adok 10 évet és lesöpri a nagy egyesült vergődőt a pályáról. Már most annyi pénz van Kínába hogy nem tudják mire költeni. És létszámilag is sokan vannak valamint központilag terelhetők, mindez némi fanatizmussal megspékelve. Mi kell ennél több..?
Ez a vergődés egy próbálkozási folyamat szerintem.
A nagy egyesült mítosz ami minden amerikai filmben mindig benne van, a NR.1 vagyok, a világ közepe én vagyok, ez lassan meg fog változni és az ezt fenntartani igyekvő de előbb-utóbb meddő próbálkozások egyre sűrűbbek lesznek, a fagyi lassan visszanyal. Én ezt a mostanit is ennek tudom be.
Persze lehet nem jól láom. De lehet hogy igen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cél minden visszaállítása a régi kerékvágásba, ám ha nem sikerül, körvonalazódnak a tervek a Google nélküli élethez.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó