- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
És dabadab,
Értelek de nekem is van igazságom, a többség teljesen ingyenesnek gondolja.
Abba tényleg ne menjünk bele amit írtál hogy pénzt nem kér. Értem.
Zárt forráskódú, ezt én igen de nagyon sokan nem tudják értelmezni, ha a YT böngészőben "ingyenes" meg a G.Maps is és bármilyen mail klienssel lehívhatóak a Gmailos levelek, akkor a többséget nem érdekli a zárt forráskód. Azért mert erre egy telefonon a Google applikációkat meg a keretrendszert
(Play szolgáltatások) használja, arra is azt fogja hinni hogy azok is szabad és free termékek.
Írtam hogy a licenszfeltételeket senki nem szokta végigolvasni. Én sem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dare2Live
félisten
"kommunista Kínával"
Ne idegesíts. Szerinted Kína kommunista állam? És ugye sanszosan 40+ vagy...
btw én meg adonisz vagyok mert azt mondom magamról.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
és?
totál off de hamár: US ~1979től adott el fegyvereket Kínának 1989íg. Illetve fejlesztésekben is komolyan segítettek. Meg US segítséggel, inspirációval indúlt el az a gazdasági csoda ami egy végtelenűl szegény országból, egy relatíve jól élőt kreált.
Aztán jött 1989ben a Tiananmen Square protests és utána lényegében be is fejeződött a fegyveres vonal. Nem hiszem, hogy nagyon indokolták volna anno a "szankciókat". (De lehet tévedek.)amúgy nem csak US üzletelt fegyver vonalon Kínával 1989ig hanem más demokratikus országok is. Akik 1989 után már nem. Szankciózta nagy indoklás nélkül. És kapaszkodj meg ettől még demokráciák.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
judas13
addikt
-
Dare2Live
félisten
"De, egy demokráciában csak bizonyítékok alapján lehet szankciókat alkalmazni."
Direkte plel. Németek pl sok esetben nem adnak el fegyvert SAnak. Nem nagyon indokolják, bár sejthető az ok. Ettől még ne lenne demokrácia németország ahol lehet demokratikusan szavazni, hatalmi ágak szét vannak választva, független a bíróság, van szabad sajtó...?
Norvégok, Svédek is rendszeresen nem adnak el diktatúráknak fegyvereket. Szankcionálnak indoklás nélkül. Akkor már ne lennének demokráciák miközben minden demokrácia indexen topon vannak?judas13 pldaja amúgy elég durva/jó. De avval szemben Huaweit pont 1001 szempontból teljesen jogosan el lehetne meszelni. Nyílt titok, hogy amit érnek azt ellopják és Kínai cégeknek továbbadják. Így lettek ők is nagyok.
-
judas13
addikt
-
Dare2Live
félisten
sztem próbáljunk meg legalább vmenyire topicon maradni. Értem én, hogy terelsz össze vissza de ettől még nem lesz igazad.
"Nem demokrácia ez, hanem kőkemény terror."
Itt megint fogalmi zavarban szenvedsz. Demokrácia az egy politikai rendszer. 4-5-6 évenként elmehetsz így/úgy szavazni. Jellemzője/feltétele, a jogállam, hatalmi ágak szétválasztásával, relaíve szabad sajtó...
A terror ezzel szemben nagyon nem politikai rendszer.
-
szabi__memo
nagyúr
Amiről te beszélsz azok nemzetközi ügyek, nemzetbiztonság, nemzetérdek. Kívülállóknak "terror". Az tudja megtenni aki uralja a világot, világszínten hatalom. Amiről meg én azok a saját állampolgáraival szembeni terror, népírtás ideológia alapján. És mi lenne ha egy ilyen uralná a világot? Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Aki vádaskodna.
Mivel Huaweiről szól a cikk és arról szólt a pldam így igen Huaweire gondoltam.
és a Huawei sztem elég jó plda a kinai szentimentre. Ellopták a technologiát így-úgy, kitömték őket pénzel a kínai álalm és ledömpingelték a piacot.
EU+US cégek csődbe mennek a Huawei, ZTE részese 10év alatt kvázi 0ról 50%+ra nőtt. Nem versennyel. Lopással, csalássalÉn nem értem, hogy lehet ezt helyeselni. Ahogy azt sem, hogy lesz egy ilyen politikai csatározás miatt az USA nem jogállam.
-
Dare2Live
félisten
Ettől még egy konkrét esetben itélkezni bizonyíték nélkül != diktatúra.
Ettől még egy konkrét esetben itélkezni bizonyíték nélkül != terror.Nem mindha itt nagy pl bírói itélkezés lett volna.
-
Dare2Live
félisten
Bezárták. Nem mellesleg nem saját állampolgárok fogvatartása, átnevelése történt.
Kínában szó nincs bezárásról. Saját állampolgárok tünnek el, "nevelődnek át". Nem mellesleg még egy 10év és úgy megvalósul Kínában egy 1984 amitől még Huxley is csettintene.
-
Dare2Live
félisten
Csak egy:
Maga az egész Huawei úgy lett nagy, hogy ipari kémkedéssel mindent ellopott a Nokiatól. Erre jött a Kínai állami ingyen pénz és letarolta a piacot.Hát így lett a Huawei nagy. Részletekért jó keresőszó a Lex Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cél minden visszaállítása a régi kerékvágásba, ám ha nem sikerül, körvonalazódnak a tervek a Google nélküli élethez.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest