- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Nemrég vettem egy ilyen kártyát direkt játékra! A gépigény oldalon ellenőriztem, és a legtöbb játék esetében jó futtatási eredményt írt!
Aztán kellemesen csalódtam, pl a Modern Warfare 3 1440x900 felbontásban max beállításokkal is elmegy, méghozzá akadás mentesen. Amúgy nagyobb felbontást nem is tud a monitorom. Vitte a Need for Speed The Runt-t is, de nem tetszett a játék.
Szóval meg vagyok elégedve vele. Szerencsére ma már minden a HD-ről szól, így a gyártók is igyekeznek a HD elvárásoknak megfelelni. Kicsit olyan érzésem van, hogy az egyszerű gémereket le is szarják. Pedig egy játék során szerintem az élvezet a fontos, nem pedig az, hogy minden egyes fűszál látszódjon az adott pályán. Mondjuk nekem ez jó hír, mert így 10 eFt-os kártyával bőven el leszek az új játékokkal is, ha más nem 1024x768-ban, de menni fog! Jó kis kártya, és nagyon csendes is. Nem bántam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest