Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
"A Microsoft Equipt ára valamivel barátságosabb lett, mint ahogy a szakértők várták: évi 70 dollárért (a jelenlegi árfolyamon: 10 423 Ft) lehet hozzájutni."
Azaz mint nagyjából egy vírusölő licensz ára. Havonta (lebontva) 1 rugónyi befektetést szerintem megér
Bár az átlagjúzernek elég egy word, excel, powerpoint trió, az meg perpill 23 rugó. Speciel én ezeken kívül soha nem is használtam mást... -
parandroid
félisten
Nekem ez az előfizetéses oprendszeresdi bejönne. Szerintem tarolnának vele, főleg ha arányaiban ilyen áron adnák. No és végre elfogadható áron is az előfizetőhöz kötné az oprendszert, nem számítógépalkatrészhez, ami azért lássuk be, több sebből vérző koncepció, és nehezen is követhető sok esetben. a váltással nekem személy szerint nincs probléám, aki notebookot, vagy gyárilag előre szerelt gépet vesz, az már sok esetben így is úgy is váltani kényszerül.
p
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dajkopali #10 üzenetére
az az adatlapom szerint én vagyok
ha a teljes és valódi (visszafele) kompatibilitást megoldják, és a kezelőfelület se változik kiadásról iadásra (értsd: x év múlva is a megszokott helyén találom a funkciókat a menükben), akkor én is azt mondom, hogy egy jó kezdeményezés. de ha nem, akkor csak egy újabb kényszerített bénzbegyűjtés.
ezek után már csak azt várnám, hogy az egyes funkciókat külön-külön lehessen összeválogatni és megvásárolni a hsználatát szerkesztésnél. ha valaki sose használ egy funkciót, akkor ne kelljen érte fizetni. ha nem akar weblapot szerkeszteni wordben, akkor azt fel se ajánlja a progi, de legyen annyival olcsóbb. hirtelen kiderülne, hogy mi az, ami a valódi átlagfelhasználónak kell. tippre néhány % a teljesből.
-
FTeR
addikt
jól érzem a negatív felhangot?
azért ez nem az a kategória, h a mosógép 1 év után tönkremegy.
gondolom meglévő verziód éves díját ugyanúgy továbbfizetheted és használhatod addig, míg a support meg nem szűnik. ebből szempontból nihncs nagy változás. inkább csak megkímél az x évenkénti nagy beruházástól. gyak lakossági volume licensz#8
webes tartalmaknál már eleve ez az alap, nem élnek párhuzamos verziók. -
ngabor2
nagyúr
hamarosan jön majd az előfizetéses oprendszer is, gondolom. aztán a népek váltania kell, ha akar, ha se. monnyuk ha az előfizetési szerződés tartalmazza, hogy a cég vállalja a kártevő-mentességet, akkor azt mondom, oké, aki csak használni akarja, annak nagyon megéri. de ha az eddigi "nesze, kiscsiga, örüjjé'" módon nyomja, akkor erről nem vagyok meggyőződve.
-
ZCoyote
őstag
Nekem tetszik ez a konstrukció, kíváncsi vagyok eljön-e ide.
-
moma
őstag
szerintem a dolog arról szól, hogy igazából egyre kevésbé akarnak majd az emberek felfelé váltani, mert ma is ok még mindig pl az xp-s office is akár. szóval egyre inkább az lenne, hogy egyet megvenne és az kis túlzással egy életre elég lenne. így viszont nem lesz az ürgének saját szoftvere és több eséllyel adható el neki mindig az újabb verzió ilyen formában.
-
Polllen
félisten
Ez nálunk is elfogadható ár, kb 30k az Office home...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged