- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Mivel sajnos még nem kaparintottam meg egyet, ezért eddig csak a videókból tudtam tájékozódni a sebességet illetően, de az ebből a rossz minőségű valamiből is jól látszik, hogy szélsebes a rendszer. Akadások valószínűleg csak annak tudhatók be, hogy első indítás az új OS-el, és minden app szokja a vasat
-
Nunder
őstag
Eddig a 1+1 és a G3 (valamint mióta kinn van a Nexus 6) között vacilláltam. Hétvégén végre sikerült is a kezembe kaparintani egy G3-at, és miután körbenéztem ár ügyileg eldöntöttem, hogy nekem biza kell
Az meg, hogy itt az új OS, még inkább megerősített ebben az elhatározásomban.
Nem tudom, mennyire hiteles a videó, de szerintem egészen jól sikerült megőrizni az 5.0-s kinézetet az LG féle csavarral megspékelve. Nekem speciel tetszik, egyedül azt hiányolom belőle, hogy az alapból kékes színvilágot lehessen állítani valami szürkésre.
Először nézve a videót, (amit valami téglával vehetett fel a gyerek) nem is tűntek fel azok az animációk, amik jellemzőek a Lollipop-ra, de többször lepörgetve látszik, hogy ott vannak. Viszont a N6-os videókon látható képernyő áttűnések (minden valahonnan úszik be, nem csak megjelenik) mintha hiányoznának. Valamint a meglévő animációk sem voltak zökkenőmentesek némely esetben. Nem tudom, hogy tényleg jelen volt-e az akadás vagy csak a srác felvételén tűnt ilyennek, de remélem ezek nem lesznek a véglegesben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó idei zászlóshajójára a vállalat szerint bizonyos országokban már a napokban letölthetővé válik az Android 5.0.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest