- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok. G3 32gbre mikor varhato a lollipop frissites? Mar elerhetonek kellene lennie nem? Koszonom
Udvoland
-
jacis
nagyúr
válasz
rosszfiu18 #53 üzenetére
Jól. Elég nagy baj, ha ez még mindig így maradt
-
rosszfiu18
tag
http://napidroid.hu/videon-az-lg-g3-lollipop-rendszere/
Jól látom, hogy feloldás után ismételten eltűnik/frissül az időjárás widget és a google kereső?
Kinézetre semmit nem változott, csak az értesítések... -
kromatika
veterán
Bravo.LG:csak így tovább.legalább készteti a többi gyártót is,hogy ne üljenek hónapokig a frissítésen.M5Norbi.Az Lg már hivatalosan is bejelentett hogy a G2 megkapja.
-
-FreaK-
veterán
Egyetértek.
Itt a V20a Android 5.0 frissítés linkje, azt mondják, hogy ez a végleges.Már a v19i is sokkal gyorsabb mint az eddigi 4.4.2 romok.
-
ctvagyok
őstag
A G3 olyan sikereket ért el az LG, hogy érthető hogy sietnek. Főleg ha a döccenéseket is javítják.
Akár új lendületet vehetnek ezzel karácsonyra a G3 eladások. -
egy 174 Mb-os csomag most elérhető T-s LG G3-ra, de csak:
4.4.2
szoftver: V10e-216-30 -
Quqesz
nagyúr
Hoppá,LG összekapta magát! Rájuk fért, ha vissza akarnak térni az élmezőnybe. A G2 letette az alapokat....remélem a plastik is kihal majd náluk.
-
oszi666
őstag
De miert pobt Lengyelorszag?
-
Paul119
addikt
G2 mini is meg kapja ?
TechData:bilibe lóg a kezed -
Gyula88
tag
G2-rol nem lehet meg tudni semmit
-
oszi666
őstag
De miert pobt Lengyelorszag?
-
-FreaK-
veterán
-
ricinus13
senior tag
válasz
Quasi_modo #17 üzenetére
@Quasi_modo
@LegenddBent tartja az alkalmazádokat, nem tölti újra
-
DeathAdder
veterán
Nekem gyanús hogy valami bughalmaz lesz.
Szerintetek miért nem kapta még meg egyetlen korábbi nexus sem? Mert még nincs készen?ICS szndrómát érzek, amikor a nexus s megkapta a frissítést, majd pár napon belül törölte a google az elérhető factory image-t, míg többi gyártó mind ette a kaksit vele, több verzión keresztül.
Aztán jött a 4.0.3-as frissítés ami azonnal elérhetővé vált nexus s-re és helyrehozott mindent anomáliát..Szóval én még várnék ezekkel a nagy "respect" kijelentésekkel.
-
-
Dare2Live
félisten
-
vicze
félisten
XDA-n fenn van a kiszivárgott image akit érdekel. Szigorúan csak F400S-hoz jó!
Mivel release key-es véglegesnek néz ki amúgy.
-
M5Norbi
őstag
válasz
#16820480 #25 üzenetére
Vagy éppen ezekkel a plusz dolgokkal akarják megnyerni és kedveskedni a vásárlóknak.
Ki tudja Koreában hogyan gondolkodnak.
De itt is lehet hogx van akinek ez szimpatikus.
Én nem látok nagy dolgot ezekben a dolgokban pláne nem egy olyan oprendszeren amire szinte mindent rá lehet telepíteni ingyen a Playből. És manapság az Appjaik színvonala sem egetverő. -
atike
nagyúr
...nem semmi, hogy beelőznek vele mindent és mindenkit... Még ki sem adja a Google, de ők már igen...
Dicséretes amúgy, hogy ha tényleg szinte egyből megcsinálják. De meg is marom magam, ha hamarabb megkapja a G3 mint a Nexus 4-em...
-
törölt tag
Ilyen úgysem lesz soha. Még úgy is alig használja valaki, hogy kötelezően ott figyel az összes telefonjukon, ha csak külön letölthetőek lennének, akkor szerintem akár ki is dobhanták az ablakon az összes hülye szolgáltatásukat.
Szerintem aki kicsit is előrelátó, vagy gondolkodik, az nem nagyon használ ilyen jellegű dolgokat. Ez valahogy a múlt üzleti modellje, hogy próbálják a felhasználót bezárni a saját rendszerükbe, de egy elsődlegesen hardvergyártónál ilyen nem működik igazán. -
jacis
nagyúr
Örülök, hogy G3-at vettem
-
roli543
őstag
Remélem, majd a g pad-em is megkapja, ezzel a flat stílussal
-
-
aprokaroka87
nagyúr
-
M5Norbi
őstag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Hát igen ott még nincs dátum.
A többi készülékük frissítéséről meg még hír sincs.Nem tudom elhinni hogy ennyi idő portolni. Sokkal jobban járnának ha kicsit kicsontoznák a Touchwizt és a Galaxy Appsban tennék ingyen elérhetővé az extra software-eket.
Akinek nem kell észre sem venné a hiányát akinek igen az meg letölti(valószínűleg nem sokan)
Sokat gyorsulna és még a le........t S3 is elbírná. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #17 üzenetére
Neki a telefonján már fent van, és a saját tapasztalatait írta le.
Legalábbis így értelmezem a hsz-ét. -
kelly416
veterán
Mi a manó? Csak én maradtam le az új Nexus-ok hivatalos kiadásának idejéről? Vagy az LG tényleg majdhogynem gyorsabb, mint a Nexus frissítések? Még ha csak egy készülékkel is...
-
Zol01
tag
Egyre szimpatikusabb az LG, tényleg példaértékű a hozzáállásuk. A G3 meg piszkosul tetszik!
-
ricinus13
senior tag
Nekem fent van, főleg design beli változások vannak. A rendszer sebesség továbbra is rendben van, a multitasking sokkal jobb lett.
-
Nunder
őstag
Mivel sajnos még nem kaparintottam meg egyet, ezért eddig csak a videókból tudtam tájékozódni a sebességet illetően, de az ebből a rossz minőségű valamiből is jól látszik, hogy szélsebes a rendszer. Akadások valószínűleg csak annak tudhatók be, hogy első indítás az új OS-el, és minden app szokja a vasat
-
Obyboy
addikt
a stratégiai megállapodás előnyei
-
Nunder
őstag
Eddig a 1+1 és a G3 (valamint mióta kinn van a Nexus 6) között vacilláltam. Hétvégén végre sikerült is a kezembe kaparintani egy G3-at, és miután körbenéztem ár ügyileg eldöntöttem, hogy nekem biza kell
Az meg, hogy itt az új OS, még inkább megerősített ebben az elhatározásomban.
Nem tudom, mennyire hiteles a videó, de szerintem egészen jól sikerült megőrizni az 5.0-s kinézetet az LG féle csavarral megspékelve. Nekem speciel tetszik, egyedül azt hiányolom belőle, hogy az alapból kékes színvilágot lehessen állítani valami szürkésre.
Először nézve a videót, (amit valami téglával vehetett fel a gyerek) nem is tűntek fel azok az animációk, amik jellemzőek a Lollipop-ra, de többször lepörgetve látszik, hogy ott vannak. Viszont a N6-os videókon látható képernyő áttűnések (minden valahonnan úszik be, nem csak megjelenik) mintha hiányoznának. Valamint a meglévő animációk sem voltak zökkenőmentesek némely esetben. Nem tudom, hogy tényleg jelen volt-e az akadás vagy csak a srác felvételén tűnt ilyennek, de remélem ezek nem lesznek a véglegesben.
-
M5Norbi
őstag
Ez igen.
Jól összekapták magukat!Kíváncsi leszek a G2 kap e majd.
De a többiek így is példát vehetnének róluk.
-
roli543
őstag
Ez azért elismerésre méltó, na!
-
Kasya
nagyúr
Amig legalabb az Xposed nem megy lolin, addig tuti nem valtok. A tweakbox se lenne baj...
-
törölt tag
Jó gyorsan jön! Vicces lenne, ha előbb adnák ki, mint a Nexusokra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó idei zászlóshajójára a vállalat szerint bizonyos országokban már a napokban letölthetővé válik az Android 5.0.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest