Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azt hittem az áruszállítók használják inkább a több pontos tervezést, ezek között pedig a kamionosok vannak legtöbben, de lehet rosszul tudom bár az utakon a kamionosok vannak többségben.
Mondjuk egy ekkora cégnek lenne rá kapacitása újrafeldolgozni a térképállományt valamiért mégse tartják fontosnak.
Szóval ha a googlet nem érdekli mert szerintük nem fontos a, akkor nehéz ezt a hiányosságot Here térkép szemére vetni. -
orbit76
tag
Útvonalterv a fejemben van, de minden címet nem ismerek, pláne egy új túrán.pl [ez] egy lightos nap, a cégek ebben nincsenek benne, azokat tudom fejből, hol vannak... Tulajdonképpen most, hogy mondod, nekem nem is navigációra van szükségem, csak egy térképre, amiben látom, hogy hol vagyok és be tudom jelölni a címeket... A HereWeGo erre perfekt.
-
Quqesz
nagyúr
Ezt értem(és egyet is értek vele) , ezért írtam az előző posztban, hogy fontos a srác tapasztalata az ágazatában. De ez nagyon sok embernek nem mérvadó szempont. Nagyon sok navigáció erre nem is lesz alkalmas, nem csak a Here. Ez nem a neki megfelelő alkalmazás. Ha pedig a huawei nem tud prezentálni olyan appot, ami tudja, akkor másik gyártó készülékét kell válassza. Jelenleg ez a cég próbál kimászni egy sakk-matt helyzetből, nem fog tudni minden igényt kielégíteni, főleg aki gmaps-ban gondolkodik(és igen, jó a gmaps nagyon sokmindenben, de alap felhasználásra elég a Here is)..
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged