- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Már én se tudom, mert lezúztam és a win7 virít a helyén. Na igen tényleg ki kell válogatni a hardvert a linuxhoz. Csakhát egyes disztrók készítői nem épp azt sugallják, hogy szaki kell hozzá, meghogy csak korlátozott hardverösszetevők mellett (igaz ha mélyebre ás az ember a weboldalokon, megtalálja a supported hardware részt)
Amúgy én a gépemre sose pakoltam fel Vistát, úgyhogy kimaradt ez a gond az életemből, inkább a 64 bites xp-vel és win7-el voltak/vannak gondjaim driver téren. -
eziskamu
addikt
Az MS-hez minden gyártó csinál drivert, Linuxhoz, meg néha csak az ügyesebb userek, de mikor a gyártó készíti, akkor sincs mindig benne köszönet.
Linux kezelőfelület.
Sikerült belőni a 3d-s efekteket, ment minden faszán, csak épp a videólejátszás nem ment rendesen, villódzott, akadozott, vagy nem volt kép, megjelenítési módtól függetlenül, mplayer, vlc és a gyári ubuntus (gnome-os). Rákérdeztem fórumon mit lehet csinálni.
Válasz : kapcsoljam ki az azstal 3d-s efektjeit.
Na ennyit a csúcsfelületről.
Kérem kapcsolja ki, arckissebbítő műtétre legyen szíves jelentkezni.
GUI-ban még most is az Apple az etalon. (az legalább működik és szép, a Vistáé se csúnya "annyira" de nagy az ára a működtetésének, bár új géppel már nincs baj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest