- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Ugyanúgy az iPhoneon is csak az apple okos volt ők pl. nem írják ki hogy "force close" hanem egyszerűen kirúg a főoldalra. iPaden és iPhoneon is ezerszer láttam és drága felhasználó nyugodtan megnyitja az appot újra. Míg androidon rájön hogy itt az app lefagyott, mert a Google volt elég hülye ezt tudatni vele.
-
Touch-ko
őstag
MIutan szegenyt kiraboltak es elvette a nigger tole az iPhone4-et, majd 3 honappal kesobb az iPhone5-jet a metroban kiloptak tole valahogy nem akartunk neki megint iPhone-t venni.. Eleg volt ennyi penzt kiszorni az ablakon. Raadasul az 5-je nem volt biztositva, az elofizetese pedig tovabb ketyeg...
Szoval maradt egy olcsobb telefon, majd ha lejar az elofizetese upgrade-el egy masikra.
Jah ezt OFF-ba akartam
-
azopi74
addikt
Hát az irány egyértelmű volt az iphone megjelenése előtt is, mindenki azt jósolta már 2005-ben is, hogy közeleg a kapacitív képernyős, multitouch korszak, csak abban voltak véleménykülönbségek, hogy ez mikor köszönt be.
Az iphone megjelenése és sikere természetesen felgyorsította a folyamatot, mert egyértelművé tette, hogy megfelelő szoftveres körítéssel piacképes a technológia.
De pl a Microsoft Research 2001 óta dolgozott a multitouch-os Miscrosoft Surface-en, amit egy hónappal az iphone megjelenése előtt mutatott be Ballmer a nagyközönségnek. (Azóta átnevezték PixelSense-re, hogy ne keverje a nép a tablettel) De említhetnénk a DiamondTouch-ot (szintén 2001-ben kezdték fejleszteni) vagy a fingerworks-öt, aminek a fejlesztése 1999- ben kezdődött (amit aztán 2005-ben szépen felvásárolt az Apple)
Hogy miért épp az Apple dobta ki az első multitouch-os telefont, arra eléggé kézenfekvő a magyarázat. Újonnan indult platform volt, kompatibilitási csapda nélkül, érthető, hogy a többi szereplő sokáig kerülte a témát, mint a forró kását, mert nem volt kedve sem a symbian szövetségnek, sem a microsoftnak rebootolni a hosszú évek során felépített ökoszisztémájukat. Azért megpróbálták az iphone (majd android) sikere után felvértezni az ütött-kopott öreg rendszerüket, és megúszni a dolgot reboot nélkül, kevés sikerrel. Az apple (mint többször is) jó helyen volt, jó időben -
edward2
addikt
calocsay kollégával értek egyet. Az egész informatikai termékáradat úgy haszontalan ahogy van. Tehát hiába akarsz itt samsung, lg akármi vs apple vitát gerjeszteni. Én az értékről értekeztem és ebből a szempontból nekem ugyanúgy mind haszontalan.
A felesleges igénygerjesztés meg a túlárazás az összes gyártóra igaz.
Én már elmondtam, hogy a Nexusok elterjedése óta én totál értelmetlennek tartom hogy egy telefonra az ember 350+ eurót költsön. De a Moto G óta már erős a kétségem a 200+ euróval is. (átlagfelhasználónál meg szerintem a Moto E lesz a standard 100 euróval)
-
Abban az esetben, ha az iPhone nem jelenik meg, akkor a Microsoft Windows Mobile-jának és a Nokia Symbian-jának a versenyéről szólna az okostelefon piac az Android vs iOS helyett.
Mivel az Android eredetileg BB klón lett volna, így valószínűleg abban a formában is jelent volna meg. Bár jó kérdés, hogy mi lett volna végül vele.
Illetve az is egy jó kérdés, hogy a Nokia mennyire akart volna a PDA-knak közvetlen konkurenciát csinálni egy érintős Symbian telóval, illetve hogy melyikük került volna ki győztesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest