- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
-
Touch-ko
őstag
válasz
RaveForce #124 üzenetére
3G nem volt benne, errol olvastam, valami problema vegett nem kerult bele. Az elso generacios iPhone-ommal baromi lassan lehet netezni
Wifin mar jobb 1 fokkal, am ott is van mar gyorsabb..
Az MMS is valamikor 4.0 kornyeken jott, ez 2010-ben volt, sosem kuldtem MMS-t... Miert fizessek valamiert, amikor ugyanazt el tudom kuldeni mail-ben. Gyorsabb, nincs meret limit, es ma mar senki sem kuld MMS-t iPhone-rol
Utobbi bebizonyitotta hogy nincs letjogosultsaga..A copy paste anno nekem is nagyon hianyzott, az nagyon jo, hogy belekerult!
Viszont az elso generacios iPhone volt az eddigi legszebb telefonjuk. A mostani 5/S sem csunya, de nekem az elso generacios tetszik a legjobban.
-
-
válasz
RaveForce #61 üzenetére
A Galaxy Gear abszolút nem új dolog!
[Abacus AU5005] pl. egy teljes értékű Palm OS-t futtató PDA/karóra hibrid, ami gyakorlatilag fejletteb ilyen téren, mint a mai, hiszen 1-az-1-ben 1 PDA, annak minden funkciójával.
ja és egy jó 10-11 évvel a gír előtt jelent meg. -
Xero
nagyúr
válasz
RaveForce #63 üzenetére
Már egy ideje itt van nálunk.
Itt nem a tetszési index a lényeg. A méret, a hűtés és a teljesítmény hármasa.
(#64) azopi74: Szebb mint bármilyen eddigi ws és jobban ki is van találva. Nálam egyedül a NeXt Cube taszítja le a trónról, de az is csak azért mert sosem volt olyanom és sajnos valószínűleg sosem lesz.
-
Xero
nagyúr
válasz
RaveForce #61 üzenetére
Azért ülj le egy MacPro elé és ezt gondold át még egyszer. Nekem elsőre leesett az állam, pedig pontosan tudtam milyen jóelőre.
A Glass egyébként okos, de csak kapálózás. A Google még mindig képtelen valóban eladható fizikai terméket előállítani. Olyan mintha még mindig egy csapongó startup lenne, akiknek belefér egy 1500$-s félig-meddig funkcionáló terméket kidobni a saját nevük alatt.
A galaxy gear sem rossz, de azt is csak a szükség szülte. A tepsiket macera elővenni, így b*sszunk a user kezére egy egérmozit és majd jó lesz. Pont ezért nem látom az iwatch-nak sem az értelmét és egyszerűen erőltetett.
-
UFC
aktív tag
-
Xero
nagyúr
válasz
RaveForce #56 üzenetére
- Eladható formában hiDPI gépek és mögöttük az OS X ezt ki is szolgálja (a Windows még mindig nem...).
- Ilyen formfacottal és ilyen csendes hűtéssel még nem nagyon volt workstation a piacon. Elég megnézni bármelyik komolyabb workstation lineupot. Ugyan ilyen teljesítmény ilyen méretek mellett nem igen van a piacon. Az pedig csak hab a tortán, hogy a múltba veszett a felszálló repülő hang. Konkrétan zéró hangja van a MP-nak teljes terhelés mellett.Ezek az én szememben bőven innovációnak minősülnek.
-
azopi74
addikt
válasz
RaveForce #52 üzenetére
Te egy ritka toleráns ember vagy, hogy ezt a bullshit brainstormingot végigolvastad, és még meg is próbáltad értelmezni, én már ott elakadtam, hogy "olyan szégyenfolt, mint pl. a Google Glass emeli fel a Google brand értékét 40%-kal, az több mint hazugság", aztán a "az Android 1 évben piacra dobott több millió féle hardverű és dizájnú telefonjához képest " résznél már a fejemet fogtam kínomban
Szerintem nem kell aggódni, ezt a büfögést nem fogja semelyik házigazda törölni, mert még elolvasásra sem érdemes az ilyesmi, nemhogy törlésre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest