- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Szerintem egy smartphone-on lehet: normalisan teljes oldalakat bongeszve internetezni, normalis, csatolmanyokat megnyitni emaliben, azokat menteni, normalis naptar elfogadhatatlan, ha idopontot beirsz, vagy kapsz egy mail-t, text-et, esetleg neten latsz, automatikusan kijeloli, es egybol hozza tudod adni a naptaradhoz, ugyanezt telefonszammal, email cimmel megteheted, manapsag mar kell egy cloud service is, ahol a dokumentumaidat, tartalmaidat tudod tarolni, azt elerni telefonon, tableten, a gepeden. GPS is fontos.
Ezen kivul meg rengeteg olyan funkcio van amitol egy telefon smartphone es nem dumbphone.
A letoltheto applikaciok ezek utan jonnek, hiszen maga a telefon hasznalhato ezek nelkul is.Vegyunk egy egyszeru peldat. Baratnomnek elloptak anno az iPhone5-jet, igy kellett gyorsan venni egy olcso telefont neki ideiglenesen. Vett maganak egy Samsung-ot amin android fut. Az internet lassu a rendszer szaggat meg lapozasnal is a menuben. Elvittuk Samsung Store-ba, hogy csinaljanak vele valamit, a Samsung Store-ban a (Genius munkakor koppintasaban dolgozo) szakember meg nem latott ilyen modellt es zavarba jott, mert nem ismerte a telefon tipusat. Se GPS, az itteni tomegkozlekedesi oldal journey planner oldalat nem tudta hasznalni, mert elkepesztoen lassu volt. Persze 3 perc utan feladta, hiszen csak 4 szot kellett volna begepelnie, es hozzaerni a `PLAN MY JOURNEY` cimre. Erre nem volt eleg 3 perc, mert olyan lassan toltotte az oldalt, a gepelesnel tobb karakter lemaradasban gepelt a telefon.. Persze Android fut rajta, le is toltott egy jatekot, ami szinten lassu volt, elvezhetetlen... Emali beallitasra nem is vetemedtunk, mert eleg sok mailt kap munkaja vegett, tuti szetfagyna a telefon tobbszor is.
Tehat se internetezesre, se mailezesre, se youtube-ra, se jatek hasznalatara nem alkalmas.. De applikacio letoltheto ra.. Ez lenne a smartphone?Szerinted mitol lesz smartphone valami?
-
Touch-ko
őstag
Ha olyan egyertelmu volt, akkor miert nem lepte meg senki az Apple elott???
A tobbi cegnek volt tapasztalata mobiltelefonok teren. Az Apple-nek 0, azaz ZERO. Megis ok formaltak at a smartphone vilagat. A Nokia, Motorola idokozben eltunt, a BB haldoklik.. Ok ketten elegge meghatarozo szerepet toltottek be. A Windows Mobile, Symbian (S, UIQ) szinten eltunt, a BB OS haldoklik..Hogy lehet, hogy egy ``jott ment ceg`` aki sosem foglalkozott telefonokkal igy fel tudta boritani az egyensulyt? A tobbiek miert nem tettek meg ezt joval az Apple elott? Hiszen szerinted technikai akadaly nem volt, se penz, se elhivatottsag. Akkor vajon miert nem tudtak bemutatni hasonlot mint az iPhone?
-
calocsay
tag
Produktum alatt én azt értem, hogy valamit elkészít egy cég (anyagból, nem 0-ból és 1-ből), és eladja azt. Meg tudod fogni, adsz valamit a vevő kezébe. A Google glast valoban kifelejtettem, mint termék, ami kézzel fogható, de emiatt még nem nevezném a legértékesebb cégnek. A helyzet az, hogy a begyűjtött adatok miatt értékes a cég, és ez az egyetlen tényező, ami meghatározza a mai világban egy cég értékét, hozzáteszem sajnos. Azt pontosan tudom, hogy a szoftvert is a termek kategóriába sorolják, én a személyes véleményemet írtam le erről, hogy ez meglátásom szerint csak lufi, nincs mögötte igazi termék, csak a bitek. Emiatt egy pékséget is többre tartok, mint a Google-t, mert azok legalább ételt adnak az embereknek, de mi lenne Google nélkül? En konkrétan észre se venném ha eltűnne, de ha a pékek tűnnének el, az már jobban zavarna. Ez egyébként amiatt van a fejemben, mert nem a mai generációban született vagyok, úgyhogy biztos nálam van a gond fejben :-)
-
-
joysefke
veterán
Nem tartom minden szempontból jobbnak az outlook.com-ot, de tény, hogy nekem sokkal jobban bejött mint a gmail.com, nem bántam meg a váltást. Az meg hogy az Apple meg a Google 100+Mrd ot össze tudna termelni produktív munka nélkül csak a brandre támaszkodva egyszerűen nonszensz.
J.
-
alevan
őstag
Írtam én kapitalizációról?
(#10) nemlehet
Munkatársaim nagy részének van Gmail-ja (nekem is). De csak Youtube meg Android teló miatt. A legtöbbük a Yahoo vagy céges email címét használja.
Mondjuk párnak van okuk: a nevük olyan átlagos, hogy pár még időben elkapott egy egyszerű címet (szabojani, bela_toth, kovacs.zsolt, stb stílusu címek), míg a gmail-on már csak bonyolúltabb, nehezebben megjegyezhető címeket lehet megszerezni (szabójani569, stb).
Az outlook.hu megjelenésekor viszont időben szóltam, így már az esetenként vicces gmail címek melett van egy, a legtöbb esetben a nevükhöz nagyon hasonlító outlook-os email is.
Mondjuk szokás nagy úr (peddig személy véleményem szerint még a freemail is jobb a yahoo levelezési rendszere melett...).
Lényeg a lényeg, az, hogy valakinek van gmail címe, nem biztos, hogy használja.
-
Pirosász
aktív tag
Ha igaz az amit írtál,akkor is hülyeség.Ne mond már nekem,hogy egy amazon.com márkanév többet ér önmagában mint pl. a Sony,Ford,Volkswagen,Adidas,Nestlé stb. Lehet hogy igaz,csak nekem egy kicsit hihetetlen.Hogy lerombold pl. a VW Golf-ot,legalább két generációnak kellene silánynak lennie.Ez több évbe telne.Az amazon-hoz nem kellene ennyi idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest