Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Ugyanúgy az iPhoneon is csak az apple okos volt ők pl. nem írják ki hogy "force close" hanem egyszerűen kirúg a főoldalra. iPaden és iPhoneon is ezerszer láttam és drága felhasználó nyugodtan megnyitja az appot újra. Míg androidon rájön hogy itt az app lefagyott, mert a Google volt elég hülye ezt tudatni vele.
-
edward2
addikt
válasz
sz.balazs.95 #109 üzenetére
De ha a telefonra amit veszek az van ráírva hogy Motorola akkor most eltűnt vagy sem? Nem mindegy ki a tulajdonos?
-
edward2
addikt
calocsay kollégával értek egyet. Az egész informatikai termékáradat úgy haszontalan ahogy van. Tehát hiába akarsz itt samsung, lg akármi vs apple vitát gerjeszteni. Én az értékről értekeztem és ebből a szempontból nekem ugyanúgy mind haszontalan.
A felesleges igénygerjesztés meg a túlárazás az összes gyártóra igaz.
Én már elmondtam, hogy a Nexusok elterjedése óta én totál értelmetlennek tartom hogy egy telefonra az ember 350+ eurót költsön. De a Moto G óta már erős a kétségem a 200+ euróval is. (átlagfelhasználónál meg szerintem a Moto E lesz a standard 100 euróval)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest