- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
osztraksajt #19 üzenetére
na igen, a jó öreg mIRC és ICQ.... régi szép idők
ICQ-ban volt a legjobb file transfer rendszer messze... msn hulladék, skape sem jobb, bár utóbbiban legalább van file resume.. -
Integra
titán
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
ez így is van.
de majd a proli (sajnos nemtom másképp fogalmazni) úgyis jön és lelakja ezt is, mert egyszerűen netikettet nem ismer, viselkedni sosem tanult meg és még sorolhatnám. 2005 tájékán a facebook is teljesen jó volt, akkor még v2 futott, normális menürendszer, ésszerű funkciók. ma már csak egy fertő az egész. és beállítani sem lehet normálisan, nem lehet hoaxot tiltani, nem lehet a sokismétlődő képet tiltani, ki a franc kíváncsi arra hogy olyan ismerősnek válaszol valaki aki nem a te ismerősöd? geci nagy adatforgalmat generál az új verzió és ez egyre rosszabb lesz.sajnos nem vagyok túl optimista, mert a pénz, a hirdetés itt is megfogja borítani a menedzsmentet idővel, ha megfelelő lesz a userszám.. nem kár az fb-ért ha elhullik. csak rengeteg a külföldi ismerősöm, így kénytelen vagyok használni, jobban örülnék ha átjönnének g+-ra..
-
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
Ahogy észrevettem valahogy a g+ sokkal normálisabb felhasználói bázissal rendelkezik
Facebook is így indult, hogy rendes, normális tagok voltak fent, de miután magyar nyelvű lett és ellepték az userek azóta.. Hát, tudjuk milyen
-
válasz
osztraksajt #19 üzenetére
a G+-on van olyan szűrési lehetőség, amivel automatikusan elrejtheted a tükörben pózolós képeket? Ezt nevezem innovációnak
-
válasz
osztraksajt #16 üzenetére
gondolom a g+-ban van 20 éves szakmai gyakorlatod, ha már fb-vel nem élsz
nah mindegy is, még arra az egyre válaszolj, hogy mivel lesz jobb az, ha g+-on mutogatják magukat a tükörben pózolós tinipicsák? Vagy majd oda csak megkomolyodva fognak belépni?
egyébként meg a fb-nek van nagy bázisa, a g+-nak jó ötletei. az fb ellopja ezeket az ötleteket, így neki lesz nagy bázisa és jó ötleti, akkor minek menjen bárki a g+-ra?
-
válasz
osztraksajt #13 üzenetére
ööö, ezt fb-n is megteheted. A magamutogató ismerőseid pedig téged jellemeznek, nekem nincsenek ilyenjeim - ha lennének is 2 kattintással zárnám ki az életemből
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
osztraksajt #9 üzenetére
A Google-re azért jobban odafigyelnek, ha olyan kreténségeket művelnének mint a facebook annak gyorsan komoly következményei lennének. Ettől függetlenül én ebből sem kérek, nem érzem úgy, hogy ebből nekem bármi előnyöm lenne, a puszta magamutogatás meg nem igényem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BestBuy topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest