Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
"Tamogassuk csak szazadannyibol az UHU-Linuxot",
én meg nem kérek magamnak uhu-linuxot, úgyhogy ne fizessék ki az én pénzemből.
Csak azt akartam mondani, hogy jobban is el lehet kolteni azt a penzt, peldaul a hazai alternativa fejlesztesevel (es ami egyebkent nem halott project). Egyaltelan, ha annyi minden mas trivialis dolog kifizetese nem az allam dolga, miert pont az oprendszer megvasarlasa az? Plane ilyen jutanyos aron... -
Brutforsz
senior tag
Csak tippelek: lehet, hogy azért bérlik, és nem vásárolják meg, mert így a konstrukció keretében pótlólagos licenszköltség nélkül lehet áttérni a következő verzióra.
A 177.777 forint gépenként pedig - ha jól értelmezem a cikkben foglaltakat - akkor a 7 évre vonatkozik, tehát a fenti logika alapján így tartalmazhat több upgrade-et is, pl. Win98 -> Win2000 -> WinXP + az Office-ok generációváltásai.
De mégegyszer hangsúlyozom, ez csak feltételezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest