- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
"Tamogassuk csak szazadannyibol az UHU-Linuxot",
én meg nem kérek magamnak uhu-linuxot, úgyhogy ne fizessék ki az én pénzemből.
Csak azt akartam mondani, hogy jobban is el lehet kolteni azt a penzt, peldaul a hazai alternativa fejlesztesevel (es ami egyebkent nem halott project). Egyaltelan, ha annyi minden mas trivialis dolog kifizetese nem az allam dolga, miert pont az oprendszer megvasarlasa az? Plane ilyen jutanyos aron... -
zdanee
őstag
Nem ertem. Ujonnan ha veszek egy XP+office 2003 csomagot, harmad anyibol kijovok, es nem lesz illegalis x ev mulva, mert megvettem. Tehat most 3x annyiert bereljuk? Es ebbol a 200%-os nyeresegbol (nem beszelve az MS sajat nyereseget) kinek van villaja es jachtja az en adombol? Egyebkent en nem kertem magamnak vindozt, uh ne fizessek ki az en penzembol. Tamogassuk csak szazadannyibol az UHU-Linuxot, es tobbszorosen jol jarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest