Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Na, megint pont akkor jelentik be a jópofa mini ITX cuccokat amikor már cseréltem
A múltkor megvettem az Atom+ION kombót kb 1 hónappal a Brazos megjelenése előtt, most meg a H61+Celeron G530-at ez előtt. Na mind1, a lényeg hogy nekem működik, de ez már sokkal szimpatikusabb, mint a Brazos, mert lehet bele kicsit kraftosabb procit is kapni. Persze a mai árakon kétlem, hogy versenyképes lenne a novemberben vett gépemmel, de szivesen megnézném miket fognak még kihozni amit majd esetleg itthon is lehet kapni.A TDP az egy dolog csak a alaplap tervezőknek szól inkább, mint a felhasználónak, hiszen az intelnél is van 65W-os TDP-ben kb ugyanolyan órajelű 2 és négymagos proci (még a feszültség is ugyanaz, most nem mobilra gondolok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A múltkor megvettem az Atom+ION kombót kb 1 hónappal a Brazos megjelenése előtt, most meg a H61+Celeron G530-at ez előtt. Na mind1, a lényeg hogy nekem működik, de ez már sokkal szimpatikusabb, mint a Brazos, mert lehet bele kicsit kraftosabb procit is kapni. Persze a mai árakon kétlem, hogy versenyképes lenne a novemberben vett gépemmel, de szivesen megnézném miket fognak még kihozni amit majd esetleg itthon is lehet kapni.