- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga25
csendes tag
És milyen kapacitásu akkut fog kapni? Valahogy ezekből a kis információcsöppökből kimaradnak ezen információk.
-
Csapoati
nagyúr
Leesett az állam, ez nagyon jól hangzik...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tibcsi0407
félisten
B20-at neki, aztán küldhetik is a Paypal számlát
utdetailing.hu
-
Viktor77
titán
válasz South Velen #15 üzenetére
Meglepődnék.
A 3-asomat is odateszem bármelyik Iphone mellé, bármikor.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
South Velen
addikt
válasz Sebestyen01 #11 üzenetére
Mellesleg a sony nem szarral gurigazott z5c 720p snapi 810 bika igp egyed, csak az ara olyan horror hogy meg freddyt is lefozi mint a kavet
Azt' mégis laggol.
Egyébként az FHD 5 collon már érezhető a 720p-vel szemben. a 2K-tól kezdődően parasztvakítás a dolog.
-
konczy3
senior tag
Mire nagy nehezen rászántam magam 5 colra azóta jönnek egyfolytában a hírek a 4,6 körüli új telefonokról
Never Settle
-
citkar
addikt
válasz Sebestyen01 #11 üzenetére
Hát, szó mi szó, jó ha van kakaó a gépben, de mivel nem játszom, számomra az is felesleges.
Valami frankó, kissé 5 col alatti, viszonylag jó kamerás mobilt keresek 250 USD alatt és persze jól nézzen ki...hát nekem ennyi kell, hátha az egyik beletrafál -
Sebestyen01
őstag
Napjaink hypja a felbontas, szerintem sem fog az ember meghalni ha elokapja a telefonjat es nem a FHD fogadja ha gyorsan irni kell egy messzidzst valakinek.... na de hat trendinek kell maradni tudod
Mellesleg a sony nem szarral gurigazott z5c 720p snapi 810 bika igp egyed, csak az ara olyan horror hogy meg freddyt is lefozi mint a kavet -
citkar
addikt
válasz Sebestyen01 #9 üzenetére
Igazából nekem szinte mindegy, hogy HD vagy fullHD az 5 colos telefonomon, nem láttam különbséget a korábbi fullHD és HD kijelző között ezen a méreten. Ebből kiindulva 5 col alatt is beérném a HD-val, de nem a fullHD fog visszatartani, csak felesleges. Azt sajnálom, hogy az új 5 col alattiaknál eddig nincs is választási lehetőség, mind fullHD, persze nem tragédia, de azért gáz.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Ezt nem tudom miből szűrted le, a hangok mondták?
Amiről én beszélek, az az hogy, ha nem lenne muszáj, 5 col alatt nem fullHD-t választanék.#7) Sebestyen01 :
A beharangozás szerint a Meizu PRO 5 mini sem
Az X10-nek örültem volna, de igazából ez a 6753-es Metal mini is elegendő lenne, ha egyebekben megfelel az elvárásaimnak.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Örvendetes ez az 5 col alatti áradat, csak érjenek már ide
Kíváncsi vagyok ez a Metal mini vagy a Meizu Pro 5 mini jelenik meg korábban, na meg hogy melyik mennyiért. Na meg, hogy illik majd be (főleg árban) ezekhez az OP 2 mini...csak érkezzenek márDe, hogy amiket kinéztem, mind fullHD-sek...kell, mint tanyára a villany
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Szép sorban érkeznek a 4,6-4,7"-os kütyük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest