- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dilikutya #93 üzenetére
"Jobb híján így én se veszek semmit teljes áron, baszná a csőröm egy 20 ezres szar játék a fiókomon ragadva."
Steam-en van pénzvisszatérítés 2 óra játékidőig. Originen meg szokott lenni 10 órás trial (igaz kezdetben csak a fizető vendégeknek, csak később lesznek teljesen ingyenesek). Konzolon meg ha bizonytalan vagy, lemezesen kell megvenni és ha nem jön be, elpasszolod. A havertól kölcsönkapott lemezről nem is beszélve. Meg persze nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy semmit nem kötelező 20 ezerért megvenni a megjelenéskor, az egész ebből a "most azonnal akarom" mentalitásból jön. Én sok más érvet (pl: agyalágyult DRM, stb) elfogadok arra, ha valaki a warezhoz nyúl, de az szerintem védhetetlen, ha valaki türelmetlenségből csinálja.
"De legalább ki tudtam próbálni (más kérdés, hogy ehhez a teljes 50 GB adatot le kellett tölteni az Originről), tetszik, és nem várok vele az 5€-ig."
De a warez verzióból is le kell szedned a teljes 50 GB-ot. Persze lehet kellemetlen, hogy ma már nem nagyon vannak demó verziók, de azért az sem teljesen igaz, hogy nincs lehetőség kipróbálni. Én a PC-s játékvásárlásokkal ott csömörlöttem meg, mikor egyre többször kaptam mást, mint vártam és kezdtem azon kapni magam, hogy rettegve vásárolok. Konzolon ilyen nincs, ha nem jön be, eladom és nem bukok rajta sokat. A konzol ilyen szempontból egy sokkal szabadabb hely, mint a PC.
Persze a használt játék vásárlás a kiadó szempontjából ugyanolyan, mint a warez, mert pénzt nem lát belőle, de egyébként az árbevétel jelentős része a forgalmazás kezdeti szakaszában jön, ott kell sok példányt eladni, meg később eltolni a hangsúlyt a digitális felé a jó leárazásokkal. A Rockstar valamit jól csinál, mert a GTA-k az eladás elején is jól fogynak, meg később a 30, 20, 10 vagy 5 euróra leakciózott példányok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Gearbox ultimátumot adott a G2A-nak
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest