- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyrészt a nagy adathörcsögök nem tartanak be egyetlen európai törvényt sem.
másrészt nálunk 2011. óta van olyan szabályozás, ami most a gdpr-ral "lett", és pár éve végigauditálták az összes nagyobb szolgáltatót. annak az esélye, hogy nagyobb magyar isp-nél adatszivárgás legyen, alacsonyabb, mint annak, hogy az adathörcsögöktől kerüljön ki valami. nem nulla, de alacsonyabb. -
"Az adatok ugyanis a hirdetéseknél sokkal komolyabb célokat is szolgálnak, mik között vannak jók és rosszak is, de összességében számos sok olyan, ami alapvetően határozza meg a jövőnket."
Úgybizony, ahogy annakidején felfedezték, hogy a célzott hirdetésekért lényegesen több pénzt lehet elkérni, mint a simákért, úgy azt is fel fogják (?...) feldezni, hogy az adatok mindenféle kétes kereskedelméből még ennél is több pénz vasalható be. Természetesen az ügyfél kárára.
-
bambano
titán
"Pontosan ez a probléma, és valahol kb. ez a szint is, amiért még reálisan van értelme harcolni.": szerintem meg nem. ez max. a harcteret és a harc formáját határozza meg, azt nem, hogy harcolni kell a disznóságaik ellen. Azt, hogy betartják-e a szerződéseiket, jogásszal bíróságon kell megvitatni. Azt, hogy eredetileg mi volt a szerződés tartalma és szándéka, meg más módszerekkel, civilekkel vagy egyéb polgári módon kell kiharcolni.
-
azbest
félisten
A felhasználó beleegyezhet, hogy az adatait használja. Szóval működhetne.
Viszont a hwsw erről szóló írását is látva, nem vagyok benne biztos, hogy teljesen korrektül megfogalmazott a pansz vagy az újságírók megfejtése. Egyrészt, ott egy panasszal kapcsolatos képernyőkép is szerepel, ami mintha nem teljesen naprakész rendszerről készült volna. Abban sem voltam biztos, hogy mindig jól használják a megnevezéseket. Egyet látok, hogy az android 8.1es készüléken nem így működik / nem így néz ki. S ha naprakész a play services, akkor lehet a régebbieken sem.
Szóval nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy nem egy elavult és nem támogatott készülékkel példálóznak-e, amin régi szoftver fut. S nem biztos, hogy nagy sikere lenne a felhasználók körében, ha a google letiltaná őket, amiért nincs rájuk friss rendszer. De másrészről nem is nyomoztam utána, hogy tényleg erről van -e szó.
-
Stanlee
őstag
En meg emlekszem azokra az idokre, amikor a google meg csak keresomotor volt es nem haracsolta a nagycsomo felhasznaloi adatot. A keresesi elmenyben messze felulmulta a yahoot es tarsait. Minden tovabbi nelkul hasznaltam a szolgaltatast, mert nem ereztem azt, hogy lassan mar azt is tudja, hogy mikor megyek WC-re, mikor halok baratnommel, stb.
Jelenleg igazabol mar nem tudom, hogy mi az amit gyujt rolam. Nincs titkolnivalom, de elrettento, hogy mennyire tudja, merre jartam, mi tetszik, mi mindenre kerestem ra, stb. Privatszfera nagyon nem letezik mar a google elott...
-
Mivan, ha mindegyiknek szifonja vagy windows telója van és nem használ dzsímélt
?
Egyébként nagyon ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba: mondja meg, hogy mennyit kér a gugli azért, hogy adja a megszokott szolgáltatáscsomagot DE NE VIGYEN EGY BITNYI SZEMÉLYES ADATOT SE. Se az amcsi 3betűsöknek (pláne hogy nem vagyok amerikai és nem is tervezek arrafelé menni a következő évtizedben), se a jólfizető ruszki "cégeknek" (ugye kedves fészbúk), és úgy általában senkinek. A user pedig eldöntheti, hogy fizet pl évi 50$-t a "pro" szintű kiszolgálásért, vagy továbbra is megoszt magáról mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest