- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #64 üzenetére
Na szevasztok
csá. -
RaveForce
veterán
válasz
tomboy0013 #64 üzenetére
Tenyleg nem ertelek. Időnként tok jo megszolalasaid vannak a forumon. Es idorol idore elomaszik beloled a troll, tolsz egy bullshitet, es aztan óvodás modjara vagy szemelyeskedesbe vagy ocsarolasba torkollsz, ahogy sarokba leszel allitva, es mar csak ez marad a fegyvered tenyek es alapok hijjan. Na ez az ovodas dolog. Miert faj neked h a samsung a piacvezeto es nem veletlen. Es nem nem csak a reklamok altal. Van egy G6od. Elvezd de ne jarasd le magad ilyen kirohanasokkal mint itt.. mert ha te igazan marketing szakember vagy... akkor hogy ugy mondjam eleg szarul pr-ozod magad ezekkel
take it easy!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #64 üzenetére
Hát ennél azért konkrétabb dolgokat vártam, de végülis megértem. Ha kifogy az ember a bullshit-ből, akkor jobb inkább lépni.
De, tisztában vagyunk alap dolgokkal. Az egyik ilyen pl. az, hogyha szart árulsz, azzal nem leszel piacvezető. Tolhatsz alá akármilyen marketinget.
-
RaveForce
veterán
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Forras? Ja az nincs. Mert hülyeség.. aranyaiban boven nem a samsung az amit a legtobben hordanak vissza..
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #58 üzenetére
Meg ha annyira másodlagos a termék, akkor miért kezdtek el zuhanni az eladások S6-ig bezárólag?
Pedig a marketing akkor sem volt gyengébb, mint most. -
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #58 üzenetére
Nézném én, ha lenne valami hiteles statisztika.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #56 üzenetére
Nyilván több lesz a hibás darab 50 millió eladott készülék esetén, mint pár milliónál.
Az nehezen tud elromlani, amit nem vesznek. -
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #51 üzenetére
Nyilván azt veszik az emberek, amiről tudják, hogy van. A marketingnek is megvan a maga helye.
De ez messze nem minden. Nézd meg a samsungot is S5, S6 idején.
Elég szépen elkezdtek csökkenni az eladások, pedig tolták a marketinget, mint a barom.
Csak épp unták már az emberek a bili műanyagot, S6-nál meg kellett a halálnak a szar akksi, meg az SD kártya hiánya.
Az asztalra csaptak a górék, és letették következő évben a piac legjobb mobilját.
Persze, hogy fogy, mert jó is.
Szóval messze nem minden a marketing. -
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #46 üzenetére
Felesleges, mert sehol nem láttam egyetlen samsung reklámot sem. mégis megvettem.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #46 üzenetére
megmondták a hangok is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #42 üzenetére
Na jó. Hagyjuk.
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Mármint ennyire határozottan kijelentve az összefüggést. Van, de nem ennyire sarkalatosan.
(#39) EclipseGT én sem a reklámok miatt vettem meg
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Én egyetlen samsung reklámot nem láttam, mégse vettem volna mást a jelenlegi felhozatalból. Ilyenkor mi van?
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
Az hogy a te fejedben hogy csapódik le az egy dolog. Az '5 évig benne voltam, tudom miről beszélek' pedig, bocs, semmi bántó szándék nincs benne, de messziről jött ember azt mond amit akar, ugye
Miért kellene bárki véleményét hitelesebbnek elhinnem, csak mert egy névtelen fórumon azt állít amit. Bocs, tényleg bármi bántás nélkül írom, én meghallgatom bárki véleményét és el is fogadom ha úgy van, de nem szeretem mikor le akarják nyomni a torkomon, 'mert én ezt csináltam ezért én csak tudom' érvvel. Tény, és tudom én is, sok mindent el lehet érni marketinggel és pszichológiával, (kicsit másabb de lásd a 71-es évekbeli börtönkísérletet, vagy a Milgram-kísérletet), meg túl sok az agyhalott vásárló aki bármilyen szart elhisz és sok van aki meg megy a csordaszellem után. Akár a politikát is ide lehet keverni, bár nem szerencsés
Én csak magamról tudok nyilatkozni, személy szerint ha valami termék nem tetszik, akkor nyomathatnak bármennyi reklámot és bármilyen marketinget, nem fogom megvenni. De abban igazat adok neked, nagyon sokan vannak akik bármit bevesznek amit állítanak a marketingesek.
-
zseko
veterán
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Nem a marketing ereje. Egyrészt eléggé formabontó a kinézete, és nem a megszokott 'szappantartó', másrészt a kommunikáció amit a Note 7 kapcsán tettek, az a pozitív megítélés felé billentette a céget. Nem pedig elsumákoljuk, meg elhazudjuk az egészet. Mondjuk muszáj is volt nekik ezt tenni. Ez miatt maradt meg a bizalom a cég felé sokakban. Elég jó telefon, bár a kamerát nem mondanám annyira kiemelkedőnek, vannak azért hibái.
Sonyt pedig én például még ha utánam dobnák sem használnék, és nincs az a marketing ami ezen változtatna. -
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #17 üzenetére
Nem, ez nem csak a marketing ereje.
Legjobb kijelző, legbikább hardver, legszebb dizájn (mondjuk ez szubjektív), egyik legjobb mobilos kamera.Szóval a marketing mögött tényleg akad valóság is.
A Sony ezzel a felhozatallal nyomathatna bármekkora marketinget. -
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #14 üzenetére
én szarok a reklámokra, de engem sem érdekel különösebben a note 7 balhéja. ha nem az iphone lenne a favoritom, biztos s8-at vennék, ha felsőkategóriás droid kéne, a note 7 esettől függetlenül.
-
RaveForce
veterán
válasz
tomboy0013 #14 üzenetére
A note7 balhe pont egy nagyon pozitiv reakcioju eset volt, meg lehet nezni pl a huawei ufs emmc botranynal tanusitott magatartasat de akar pl korabbi hasonlo eseteket, ezert maradt meg, sot erosodott is a bizalom a gyarto fele
-
RaveForce
veterán
válasz
tomboy0013 #12 üzenetére
Persze. De a marketing onmagaban fabatkat sem er, ha nincs az igeret mogott bizonyitas: lasd a kameraval marketingelt sony reklamok
marketing megvan, a valosag viszont mar gyaszos, az ilyen vissza is ut, a becsapott vasarlo nem vasarol tobbet, ez pedig piacvesztessel jar, ami szinten meg van pl sonynal, de a samsungnal azert egeszseges osszhang a reklam es a bizonyitas kozt. De az egyik legjobb marketing ilyen szempontbol pont az, ha a keszulekekben nem csalodnak az emberek egyik szeriaban/evben sem, mert ok mar bizalommal vannak a gyarto fele, es a reklamok nelkul is a bevalt szeria/marka lesz a kovetkezo valasztasuk is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest