Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
kaylac1990 #30 üzenetére
Ezzel most öngólt lőttél, mert én jobban képben vagyok, mint Te. Ezzel csak azt bizonyítottad, hogy egy fikarcnyit sem értesz a programozáshoz. Ezesetben jobb lett volna csöndben maradnod...
Bár elég alap dolognak tűnik, hogy egy program működése nem csak az oprendszertől függ, hanem maga a program kódjától, és amin működik, de lehet hogy ez csak nekem triviális...1. Facebook. Nah ez egy fasza program. Utoljára jól 2.3-as androidon működött jól, azóta egy fos. Nem mellesleg ha olvasnál több fórumot is, akkor látnád, hogy Samsungtól függetlenül xar Lollipop-on (is) az app. Még nem oldották meg rendesen, hogy működjön, nem úgy mint pl a Quickpic programnál, vagy Titanium Backup programnál. Igen, ezeket a programokat is át kell csöppet írni, hogy működjön Lollipop-on rendesen, és nem a Lollipop-ot kell a programokhoz igazítani okoska...
2. Lollipop alatt a zárolóképernyő kódja módosult, nem kicsit. Poweramp-nak igazodnia kell hozzá (ha nem a Samsung cseszte el a portot, de az szintén nem a Lollipop hibája...) (Poweramp vs Lollipop hibáról más típusút olvastam eddig)
3. S Health továbbra sem a Google Lollipop része, hanem a Samsungé, ergo nem a Lollipop a hibás, hanem a Samsung kedves programozói. Ezt józan paraszti ésszel is ki lehet következtetni, de ehhez le kellene szállnod a magas lóról.
4. A pulzusmérőnek alapból megint nem sok köze van a Lollipopról. Apiját megkapta a Samsung, nekik kell rendesen leprogramozni, és nem a Lollipop hibája szintúgy. -
Shyciii
veterán
Érdekes, hogy sokan a Lollipop-ot mondják bughalmaznak, és olvassa a hibákat mi jön le?
1. Facebook nem müksz
2. Poweramp zárolt képernyős lejátszás xar
3. S Health xar
4. pulzusmérő xar blablaEzek aztán tényleg a Lollipop hibái. Véletlenül sem az adott program/eszköz fejlesztőié, akik még baxtak felkészülni rendesen a Lollipop ART környezetére..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest