Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nyilván, nincs notim, még teccó gazdaságosra sem telik, nem még olyanra amivel játszani is lehet akár.
(adatlapot nézni nem ér
)
#97 Balika911: Ha már lanpartyra járok, akkor ne korlátozzon egy desktop viszonylatban lowendnek számító VGA, ami egyébként meg csak arra jó, hogy lezabálja a noti aksiját. Látszik, hogy nem volt még saját.
-
törölt tag
Nem szeretnék a nincs lóvé/irigykedős irányba elmenni. Hiszen mindettől függetlenül gondolkodhat úgy valaki, hogy nem mindegy, hogy csak a hóna alá vesz egy táskát, amiben a gép mellett már benn van a fülhallgató és az egér, vagy szerel, kétszer fordul a cuccal, s csak azután tud elindulni a lanra. Persze, Crysis-ra nem a laptop a tuti.
Amúgy a notit én is kölcsönkérem havertól, mert eddig csak elvétve kellett, s még nincs saját. Csak jövőre tervezem, hogy vásárolok egyet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez kimondottan rossz példa, lehet notival játszogatni, én is szoktam, viszonylag komoly játékok is elfutkorásznak rajta, hibrid (int. + diszktrét) megoldással egy multimédiás noti jobb alternatíva, megfelelő kompromisszum lehet, de az ilyen highend gamer notik csak azt mutatják, hogy az emberi butaság és sznobizmus határtalan.
-
antikomcsi
veterán
Nekem eszembe nem jutna integrált megoldással játszani, másra való az, és biztos van olyan alkalmazás az életben, amikor jól jön az igp-nek egy kis támogatás.
A felhasználók profitálása annyi, hogy esetleg ahol az integrált cuccal már beszaggatna a kép, ott még nem veszi észre a grafikus vezérlő gyengeségét, mert besegít a proci.
-
zoltanz
nagyúr
Hmmm. Szerintem cáfolj meg ha tudsz én még senkinek nem mondtam meg a tutit vásárlás ügyben, max megemlítettem én mit vennék, azt egy fórumon nem ciki.
Akkor is az állítom több mint a semmi, nem csak 3DMark -ban (amire teszek magasról) van ugyanis gyorsulás hanem játékban is...
-
Enton
addikt
Egy 3870 256MB és 8800GT 256MB-os közöt valószinű ezek alapján döntök.
Crysis meg GTA4.
De nehogymár majd pont az alaplapi IGP-ket akarjam már ezeken összehasonlitani.
Ha valaki IGP melett dönt azt biztos nem a Grafikus mag tipusa fogja eldönteni (desktop-nál, Laptopnál más a helyzet) mert tudjuk, hogy egyik sem alkalmas 640*480-nál nagyobb játékfelbontásra mediumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest