- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
"akkor ne korlátozzon egy desktop viszonylatban lowendnek számító VGA, ami egyébként meg csak arra jó, hogy lezabálja a noti aksiját"
Nos persze... Desktop viszonylatban low end... de mégis, aminek kell az fut rajt. És hazajártam 220 kilométerre hetente. És otthon a 3 nap alatt nem tudtam min játszani... Koma, a vonaton kapd már a hónod alá az asztalid a monitorral... Nekem szempont volt, hogy tudjak rajt játszani, mondjuk nem is akkori low-end van benn, hanem középkategória... Zabál, jah, praktikázni kellett, hogy 1 film végigmenjen utazás közben, de cserében most wanted, és hasonló nevek majdnem maxon mentek rajt... Szóval, lehet hogy egyeseknek nem kell, de ne menjünk már el a magyar mentalitás felé, hogy "ami nekem kell az kell mindenkinek", "az én preferenciám az egyetlen létező jó", stb...
-
válasz
VaniliásRönk #102 üzenetére
A teszt egyik fele a Compute Shader-t fogja tesztelni valami folding-hoz hasonló számítással.
És így még nem is lehet őket nagyon támadni.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
Egy UT-ben, vagy jó kis NFS-ben* eddig még sosem korlátozott a gép. llyesmikkel szoktunk játszani. Ezekre teljesen jó volt a laptop is, az új játékok nyilván felejtősek.
* főleg a 3. és 4. rész
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #94 üzenetére
Nem HTPC az, másrészt messze nem egyedi a dolog és főleg nem probléma. Van melette "hagyományos" asztali gépünk is, de ha menni kell valahova, akkor valamiért mégis laptopot viszek.
Komolyan, már kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye, amiért az egyszerűbb megoldást választom. -
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #90 üzenetére
Egy hagyományosabb asztali gépet sem leányálom hurcolni, de TV-vel nyilván meg sem fordul a fejemben a lanparty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest