Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Jó ez igaz, de azért abba is érdemes belegondolni, hogy a Box és a PS is kompletten kontrollerestül, winyóstól, wifi-lan modulostól, mindenestül kevesebbe kerül mint ezekből a kártyákból 1db. Érdekes lenne elvárni töredék áron azonos vagy jobb teljesítményt.
Szerintem itt nem is ez a lényeg, hogy melyiknek van szebb grafikája. Egyszeri játékos leül a PS-BOX elé, belenyomja a lemezt, vagy a letöltött disztrót elindítja és kész. Örül-kikapcsolódik-játszik. Töredék áron mint PC-n, de ennek ellenére hasonló minőségben.
-
HeavyToys
senior tag
Itt gondolom arra értik a dolgot, hogy ki volt használva a maximálisan támogatott memória órajel (2133Mhz), míg más esetben egy gyártói konfigurációba valószínűleg nem ezt szerelik. Ez eredményezheti az általad leírt különbséget!
Kukulec: szerintem nem, hogy az évtizedben, de 2-3 éven belül eléri. Amint bejön és nagyjából elterjed a DDR5 megszűnik a memória sávszél jelenleg legégetőbb hiánya, és a tágabb mozgáskör által lehetővé tett keretből szerintem ebben az idő intervallumban már meglépik ezt a teljesítményt. Nézd, most a majd megjelenő Kaveri-ben 512 shared egység van, ami egy 7750-es jelenlegi VGA-nak felel meg. Ami ugyan még messze van a 7850-től, de azért már nem fényév a távolság.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest