- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
#95561216 #36 üzenetére
és az angol kiadásra az összes létező feliratot egyből felpakolni
Egy nagy probléma van. Hogy akkor nem férne rá a lemezre, mert mint tudjuk a DVD-n nem az srt-s párszáz KB-os megoldást használják, hanem képformátumban van tárolva a felirat, ami 1-2 száz megát bőven kitesz.
Ez az elmebeteg megoldás nem tudom miért jó, de valamire biztos, ugyanis nem lehet átméretezni, nem lehet változtatni a színeket, árnyékolást, átlátszóságot, nem lehet meghatározni, hogy a képernyő mely részén helyezkedjen el, mert hardcoded elhelyezést kap a képernyő aljától 2-3 centi magasságban. Az alsó és felső fekete margó megint rá van égetve, tehát ha át akarod méretezni mondjuk PC-n lejátszva 16:10-es monitorra, akkor a felirat szépen bekúszik a margóval együtt a képernyő nem látható részére.
Tehát nyugodtan lehet anyázni azt, aki ezt kitalálta (én is szoktam, amikor szembesülök vele, szerencsére eddig a DivX/XviD-nek hála ettől sikerült megkímélnem magam), de ez van sajnos. -
Morden24
nagyúr
válasz
#95561216 #36 üzenetére
az angol kiadásra az összes létező feliratot egyből felpakolni, a szinkronért meg csak fizessenek.
Jóval régebben (5-6 éve) szinte minden angol dvd-n (leszámítva a sorozatokat) találtam magyar feliratot is. Mára valóban nem igazán jellemző.
A másikat meg szinte szóról szóra én is elmondtam már egyszer (mármint, hogy úgy lenne jó), függetlenül attól, hogy személy szerint abszolút nem igénylem a magyar sub/dub jelenlétét, ha van angol. -
Morden24
nagyúr
válasz
#95561216 #32 üzenetére
Hogy témánál is maradjunk, elég valószínűtlen, hogy azok lesznek többségben, akik a warezhiány miatt megspórolt pénzükből céget alapítanak Lichtenstein-ben
De amúgy tökmindegy, ha a tartalomszolgáltatóknak van eszük, akkor egy ilyen lépést kihasználnak, és kihasítanak egy hatalmas szeletet maguknak, akiket már könnyen meg lehet utána kötni szolgáltatásokkal, árakkal és extra opciókkal.
Feltételezem, valami ilyen lobbiérdek lehet a francia okoskodás mögött is, nem az, hogy kettővel több Carla Bruni-lemez fogyjonMás kérdés, hogy rajtunk, mint országon ez kurvára nem segít, nálunk a szűk piac és a pofátlan kereskedői árrés együttes eredménye az, hogy a MediaMarkt-ban a BSG Razor 5K, közben meg múlt héten rendeltem meg UK-ből a teljes sorozatot ~10K-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged