Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Azt hiszem ebből a threadből ennyi elég is volt. Kicsit túl sok embernek okoz gondot a szavak mögé gondolni. Nyugodtan veregessétek egymás vállát, ha szerintetek attól jobb lesz.
-
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #109 üzenetére
Teljesen nyugodtan befejezheted a személyeskedést, jó ideje saját fizetésből élek.
-
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #106 üzenetére
Lol, higgadj le kicsit a frusztrációdat meg máshol vezesd le. Te kérdeztél rá...
@reelc
Na igen, ez az egyik probléma ezekkel a munkákkal. Túl könnyen helyettesíthető az ember. És igen, bárki helyettesíthető, de azért nem mindegy, hogy ez mennyi kellemetlenséget okoz. -
Totheground
addikt
A kétkezi munka és a futószalagmunka között baromi nagy különbség van.
És nem, nem nézem le azt, aki gyárban dolgozik. De "sajnálom" azt, aki kiteljesedik abban, hogy napi 8-10 órán át egy teljesen repetitiv feladatot végez, ezután hazamegy, egy sör mellett megnézi a Barátkköztöt meg az aktuális valóságshow-t, esetleg megdönti az asszonyt, aztán 10kor már alszik. Ennek az embernek - az én értelmezésem szerint - nincs élete.
"A te családodban csak szellemi dolgozók vannak, akik sohasem végeztek mezőgazdasági, kereskedelmi,vagy ipari munkát ?"
Ha az elmult 2 generációt nézzük, igen. -
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #101 üzenetére
Olyan emberek között, akiknek kicsit nagyobb az igénye a változatosságra, mint egy húsból készült robotnak... Vonatkozzon ez munkára vagy bármi másra.
-
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #99 üzenetére
"és van köztünk olyan, aki akár heti 60 órában is képes soron dolgozni. Durva, ugye ?"
Igen, mert az már annyira "embertelen" (a folyamatos, állando monotonitas), hogy ott valami nincs rendben.
-
Totheground
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #67 üzenetére
"Ez nem csak költségcsökkentés hanem haszonnövelés"
Ilyet még.
-
Totheground
addikt
"igyekszem mindenből magyar terméket venni"
En errol akkor szoktam le, amikor levettem barmelyik (na jo, 90%) magyar sajtot a polcrol, es tele volt aromaval, tartositoszerrel es egyeb szarokkal. Levettem a nemetet. Tej, oltokultura, so. Hasonlo a helyzet sok felvagottnal, lisztnel es egyebeknel.
-
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #21 üzenetére
A ketto teljesen osszehasonlithatatlan. Az elefantcsontfesunel nem is feltetelezheted, hogy az "tisztan" jut el hozzad.
Egy telefonnal lehet feltetelezni, hogy a helyi hatosagok mukodnek ugy, ahogy. Amiben egyebkent van is valami, szerintem ez tipikusan a nagyobb a fustje dolog, amit a sajto fuj.Remelem vagy annyira tudatos, hogy a szobaban korulnezve egy olyan gyarto termeket sem talalod, aki a Foxconn-al gyartat (a teljesseg igenye nelkul: Acer, Amazon, Apple, BlackBerry, Cisco, Dell, Google, Hewlett-Packard, Microsoft, Motorola Mobility, Nintendo, Nokia, Sony, Toshiba).
Mert az milyen lenne mar? -
Totheground
addikt
válasz
hülyegyerek #11 üzenetére
Névhez illő komment.
Természetesen az Apple hibája, hogy a FC fejleszteni akar. Ki másé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest