- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Totheground #105 üzenetére
Elárulom a pék is monoton munkát végez, de még a köműves is. Ha ezek nem lennének nem ennél és a bokorban halnál éhen. Sajnálom, hogy agyhalott zombinak tartod a kétkezi melóst, de nagyon jól reprezentálod a mai sznob újgazdag fiatalságot, akik azt hiszik, hogy minden csak úgy magától terem és csak le kell szedni.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #108 üzenetére
Amúgy ha szabad megkérdeznem, mennyi tapasztalattal rendelkezel mondjuk az önellátással kapcsolatban, hogy így osztod az igét arról, hogy szerinted ki az ember, és ki a robot ? Anyuék pénzén könnyű fikázni az olyan munkákat, amikből az emberek nagy része él.
szerk : nem frusztrált vagyok, csak nem szeretem az olyan önelégült seggfejeket, akik simán ítélkeznek mások felett. Akinek nem inge...
-
reelc
veterán
válasz
Totheground #100 üzenetére
Az az embertelen, amikor 3 műszaknyi gürizéssel 80e körüli összeget viszel haza havonta. Vagy még kevesebbet. A béreket mesterségesen alacsonyan tartják. Azt mondják el lehet húzni ha nem tetszik. Nagy a munkanélküliség, bárki helyére lenne min. 50 ember.
Az embernek meg kell élnie valahogy. Időkeret van, ha azt mondja a cég, hogy napokig 12 óráznod kell, akkor azt kell, előírják törvényesen. Ki is fizetik. Bemész 3x szombaton, rossz esetben áthelyezett munkanap lesz mind, nem túlóra. Nehogy ki kelljen fizetniük a túlórapénzt.
A monotonítás egy dolog, mellette izélgetnek egy halom dologgal. Mert hozni kell a normát, közben csinálj fejlesztéseket, ami a cégnek jó.
Nem az említett cégnél dolgozom, máshol. De kb. minden gyárban ez mehet, ha nem a fényezésről, sajtóról van szó. Hanem a valóságról. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #105 üzenetére
Amúgy te ki a francnak képzeled magad, hogy ítélkezz mások felett ? Kicsit helyre kellene tenned az értékítéletedet.
Szerinted az emberek úgy általában azért kapják a pénzüket, amiben kiteljesednek ? Megsúgom neked, hogy az emberek 95%-a nem. Azért dolgoznak, hogy legyen miből eltartaniuk magukat.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #102 üzenetére
Akkor tulajdonképpen te lenézed azokat, akik gyárban dolgoznak ?
"húsból készült robot" Elgondolkodsz néha azon, hogy miket mondasz ? A te családodban csak szellemi dolgozók vannak, akik sohasem végeztek mezőgazdasági, kereskedelmi,vagy ipari munkát ?
Ha vannak, akkor ezzel a kijelentéssel őket is minősítetted, úgy ahogyan magadat is. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Totheground #102 üzenetére
De ez nem zárja ki, hogy tanúsíthatnál egy kis empátiát azokkal szemben akiknek nem "jött össze" úgy az élet mint a világ kisebbik de szerencsésebb felének. A kétkezi munka nem szégyen, bármennyire is ezt próbálják úton útfélen elhitetni a mai fiatalsággal.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #100 üzenetére
Akkor légyszíves közöld azzal a párszázezer emberrel, hogy nem normálisak, mert képesek monoton munkát végezni. Komolyan, néha nagyon nem tudom, hogy ti hol éltek.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Totheground #69 üzenetére
Minek tapsikolsz kicsilány?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Totheground #57 üzenetére
Nem azt kell nezni, hogy mi magyar es mi nem...hanem, hogy mi minosegi es mi nem.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #57 üzenetére
Szerintem az általánosítás nagyon csúnya dolog. Próbáltad már mondjuk a Cserpes termékeket ?
Megfordítva : az Aldiban árult tejtermékek 90%-a fogyaszthatatlan, mert semmi ízük nincs. Azok pedig németek. Volt olyan is, hogy 3 napig tartó gyomorrontást kaptam a joghurtjuktól, pedig nem volt lejárva, meg az is német volt....
A származási helyből még nem lehet semmire se következtetni a termékkel kapcsolatban. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Totheground #25 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, az általad felsorolt dolgokból egyedül a Nokia telefonom hever itt előttem, ami a Nokia saját gyárában készült Dongguanban, és Komáromban lett becsomagolva. Emberek keze munkája által, akik ezért pénzt kaptak.
Majd ha a Nokia is elkezd robotokkal dolgoztatni, akkor írok róluk is egy hasonló hangvételű kommentet. Addig is kérlek, hagyd meg nekem a jogot, hogy véleményt formáljak egy olyan dologról, ami kurvára nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest