- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
Dilikutya #120 üzenetére
2. Nem drágább most sem ettől egy processzor.
Növeli a magméretet, ezzel drágítja a gyártást, csak ugye ezt nem úgy terhelik a fogyasztókra, hogy az IGP ára. A 4 magos Haswellbe az IGP helyén elférne legalább +2 proci mag és +2MB cache. Én inkább azt választanám, ha lenne ilyen opció. -
SirCsimbók
tag
válasz
Dilikutya #109 üzenetére
egyébként te meg valamit súlyosan félreértesz, attól tartok:
én ugyanis attól félek, hogy egy idő után fostalicska IGP nélkül nem fogok tudni venni CPU-t, viszont valós 3D-s teljesítményhez kelleni fog a dVGA
azaz olyasmiért kell majd fizetnem, amire semmi szükségem meg ki se lesz használva
-
SirCsimbók
tag
válasz
Dilikutya #86 üzenetére
"Egy hardver összeállításánál a torrent mindig kimarad a kritériumok közül."
mondod te.
én is állítottam már össze konfigot meg mondtam véleményt konfigról (otthoni felhasználás), és a torrent viszonyítási alap volt"Egyébként ott is egyre több a HD/fullHD tartalom."
én is így tudom, de a hajam se akarna leszedni fullos BR ripet (mittudomén, 20-30-40 giga), amikor (monitoron nézve) úgyszólván ugyanaz a minőség tizedéből megvan. meg hát az se mindegy milyen filmről van szó.(bocs, már megint flúdgyanúba keveredtem)
-
SirCsimbók
tag
válasz
Dilikutya #77 üzenetére
ne haragudj meg rám nagyon, de most még 1-2-szer elolvastam a HSZ-edet, és végképp nem értem, mire akartál kilyukadni:
első két mondatodra utalnék, amik most erős ellentmondásnak tűnnek fel:
1. mondat: "Mondjuk egy full HD videót illik tudni lejátszani."
2. mondat (érdemi része): "Láttam már integrált videót kínlódni pusztán az asztal felbontása miatt..."szerintem egy olyan videovezérlőtől, ami még az asztalt se képes normálisan megjeleníteni, aligha várható el, hogy FHD videókat röccenés nélkül lejátsszon. (bár mondjuk, maga a kép- + hangfeldolgozás mehet pusztán CPU-ból is)
akkor végülis mit akartál mondani? szerinted jók az igp-k vagy nem?
-
SirCsimbók
tag
válasz
Dilikutya #77 üzenetére
"Mondjuk egy full HD videót illik tudni lejátszani"
bizonyos t-vel kezdődő és ent-re végződő fájlokat forgalmazó oldalakon ez a felbontás nem kritérium"Láttam már integrált videót kínlódni pusztán az asztal felbontása miatt"
pont erről szól az aláírásom, amit kedvedért máris megváltoztatok "Produktum"-ról "Parasztvakítás"-ra"azt hitted, okosat és jópofát mondtál, pedig nem"
márpedig de. főleg okosat -
CybonTom
tag
válasz
Dilikutya #52 üzenetére
Egy újabb dx generáció ami ki fog maradni az életemből (pedig a hw megvan hozzá)... amúgy a Microsoftnál honnan jönnek vajh ezek a zseniális ötletek... mint a win 8 abban a formában ahogy elkészült elsőre és most az új dx ezzel a megoldással?
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ez a dx a program fejlesztőket még tovább nyomja majd a mantle felé, hisz az egyaránt jól használható dedikált és integrált rendszer esetében is, ráadásul azt több fejlesztővel összedolgozva készítették el, míg a dx bárminemű változásáért könyörögni kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest