Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz patomi #91 üzenetére

Fogadjunk, hogy nem kell messze mennem olyan feladatért gépészeti téren, amibe beledöglik az összes iGPU?

• SirCsimbók

tag

válasz patomi #91 üzenetére

"Nem lesz tudom."

jó, nem lesz.
    én meg abban vagyok biztos, hogy az első Halálcsillagot (meg a 2.-at, meg a 3.-at...) nem IGP-vel fogják tervezni, hanem dVGA-val :D

• SirCsimbók

tag

válasz patomi #85 üzenetére

"még szerencse,hogy sokan ezt nem tudják és boldogan használják őket"

először is válaszként 1 idézet Dilikutya #86-os hsz-éből: "És ha kiragadsz gondolatokat, ragadd ki az egészet!"

nem biztos, hogy elolvastad hsz-em ezen mondatának elejét, ezért most bekopizom: "ott exceleket meg wördöket meg ilyesmiket várnak el inkább az emberek meg a gépek zömétől, viszont ha meg komoly 3D-s teljesítményre van szükség, akkor dVGA,..." hol kell komoly 3D-s teljesítmény? mondjuk gépészeti vagy építészeti tervezőprogiknál. itt az IGP kevés lesz.

"Egyébként 5 percen belül szerkeszthető a hozzászólás és illik ezt alkalmazni..." azt, hogy konkrétan 5 perc, nem tudtam, viszont az 5 perc leteltével jutott eszembe #83-as hsz-em, így kénytelen voltam új hsz-be írni. meg egyébként ha visszább nézel, láthatod, hogy igenis használtam a szerkesztés funkciót. egyáltalán nem akartam flúdolni

@ Dilikutya #86: #82 hsz-em első mondata épp erről szól: "lehet valami abban, amit mondasz." (ez igazából nem neked ment, de arról szólt, hogy nem teljesen helyesen értelmeztem az általad leírtakat)

"Az integrált videó nem parasztvakítás, és annyira nem is gyengék, lassan az alaplapi integrált VGA-k kikopnak, helyüket az IGP-k veszik át, amik sokkal alkalmasabbak mindenre."
    egyáltalán nem értek veled egyet, mondatod utolsó részére válaszom ugyanaz, mint 3 bekezdéssel feljebb: "hol kell komoly 3D-s teljesítmény? mondjuk gépészeti vagy építészeti tervezőprogiknál. itt az IGP kevés lesz."

@(#84) FLATRONW: "Azonban egy S3 trio még AGP-s volt..." nem kötözködésképp, de a szekrényem aljában lévő S3 Trio 64V2/DX 1 + 1 megás kártya még sima PCI-os. nem zárom ki mondjuk, hogy később lett belőle AGP-s verzió is

@pH: valahogy szerintem ez nem kafa, hogy ömlesztve kell irkálni külön hsz-ekre, mert a kutya nem veszi a fáradtságot úgyse, hogy visszalapozzon -- esetleg oldalakat is --, hogy megkeresse a hsz-t amire a válasz ment. szinte minek írja meg az ember az ilyen hsz-eket

Új hozzászólás Aktív témák