- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirCsimbók
tag
"még szerencse,hogy sokan ezt nem tudják és boldogan használják őket"
először is válaszként 1 idézet Dilikutya #86-os hsz-éből: "És ha kiragadsz gondolatokat, ragadd ki az egészet!"
nem biztos, hogy elolvastad hsz-em ezen mondatának elejét, ezért most bekopizom: "ott exceleket meg wördöket meg ilyesmiket várnak el inkább az emberek meg a gépek zömétől, viszont ha meg komoly 3D-s teljesítményre van szükség, akkor dVGA,..." hol kell komoly 3D-s teljesítmény? mondjuk gépészeti vagy építészeti tervezőprogiknál. itt az IGP kevés lesz.
"Egyébként 5 percen belül szerkeszthető a hozzászólás és illik ezt alkalmazni..." azt, hogy konkrétan 5 perc, nem tudtam, viszont az 5 perc leteltével jutott eszembe #83-as hsz-em, így kénytelen voltam új hsz-be írni. meg egyébként ha visszább nézel, láthatod, hogy igenis használtam a szerkesztés funkciót. egyáltalán nem akartam flúdolni
@ Dilikutya #86: #82 hsz-em első mondata épp erről szól: "lehet valami abban, amit mondasz." (ez igazából nem neked ment, de arról szólt, hogy nem teljesen helyesen értelmeztem az általad leírtakat)
"Az integrált videó nem parasztvakítás, és annyira nem is gyengék, lassan az alaplapi integrált VGA-k kikopnak, helyüket az IGP-k veszik át, amik sokkal alkalmasabbak mindenre."
egyáltalán nem értek veled egyet, mondatod utolsó részére válaszom ugyanaz, mint 3 bekezdéssel feljebb: "hol kell komoly 3D-s teljesítmény? mondjuk gépészeti vagy építészeti tervezőprogiknál. itt az IGP kevés lesz."@(#84) FLATRONW: "Azonban egy S3 trio még AGP-s volt..." nem kötözködésképp, de a szekrényem aljában lévő S3 Trio 64V2/DX 1 + 1 megás kártya még sima PCI-os. nem zárom ki mondjuk, hogy később lett belőle AGP-s verzió is
@pH: valahogy szerintem ez nem kafa, hogy ömlesztve kell irkálni külön hsz-ekre, mert a kutya nem veszi a fáradtságot úgyse, hogy visszalapozzon -- esetleg oldalakat is --, hogy megkeresse a hsz-t amire a válasz ment. szinte minek írja meg az ember az ilyen hsz-eket
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest