Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KIRA\/NOVA

aktív tag

válasz -Skylake- #43 üzenetére

Pontosan ezért váltatom AMD-re. Az ilyen fanok mint te is egyáltalán értenek is a számítás technikához?
    Vagy csak szórakozásból jönnek ide oltogatni a népet a baromságaikkal?

Érted már ? Senki nem mondta , hogy ne tudd felrakni a win10et a sandy igp-vel. Annyit mondtam , hogy talán nem kéne azt várni , hogy minden olyan új tulajdonságot , ami egy friss processzor úgymond "húzóereje" azt majd megkap mindenki aki hajlandó volt 5 évvel ezelőtt elkölteni egy kis pénzt egy kis fémre meg nyákra.
    Érdekesek vagytok amúgy , ha ti gyártók lennétek és kijönnétek új fejlesztéssel , akkor azok tulajdonságait elérhetővé tennétek a régi modellekre , hogy nehogy legyen egy kis eladás vagy mi ? Mindenki csak felhasználói szemmel néz , senki nem gondol bele , hogy üzletileg mi az ELVÁRT. Mert az nem egy lehetőség , hogy termeljünk profitot , az maga a cél. Ahhoz meg eladás kell és valamivel el kell tudni adni az újat.

Ez igen te egy igazi pazarló & gondolkodás módú ember vagy aki kisebbségi komplexussal küzd itt! ;]

Ha én gyártó volnék 10 évenként dobnék piacra valami radikális fejlesztést szoftverekkel együtt és tán nem lenne ekkora káosz mint most a DX12 körül.
    10éven keresztül meg van időm a tökéletesre gyúrni.
    Lásd konzolpiac! Addig is mindenki azt a hardvert használja ami van arra fejlesztenek stb... nem lenne olyan hogy nekem nem fut el mert kevés a procim vagy nem tudja azt a kódot stb...

De neked olyan platform kéne ami naponta változik mint azt hozzászólásod is tükrözi. Fagyi a tudomány jelen állása szerint nincs olyan gyártó aki ennek eleget tudna tenni ez IT nem egy egyszer használatos eldobható borotva se nem WC papír!

• KIRA\/NOVA

aktív tag

A cím lehetne inkább az hogy: A régi Intel-es felhasználók hátrányai a DX12-vel szemben. ;]

Új hozzászólás Aktív témák