Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Horánszky u. igaz?
24mp? Egy laborszkenner általában max. 10 megapixelt tud(Frontier, Noritsu). Elég jók, éles, részletgazdag szkennerek, de sajnos akkor nincs lehetősége az embernek egyénileg matatni rajta.
Egy Minolta 5400-ra vágyok nagyon, vagy valami komolyabb Nikonra, de azok nagyon drágák.Amúgy Fuji laborszkennernél jártam már úgy, hogy raszterpontosak lettek a képek. Nem tudom miért, egy komplett tekercset szkenneltettem, és csak néhány lett olyan, de az okot nem tudtam megállapítani.
-
scarbantia
aktív tag
A diázás tényleg egy csoda, de kőkemény macera. Előhívatni se lehet akárhol, vidékről elég nehézkes.
Amúgy meg boltban venni tekercsben az nagyon nem éri meg. Érdemes 30.5m-es dobozzal venni, és otthon kazettázni.Amúgy meg ma már kezdi megközelíteni a 100e Ft-os határt egy használt 5D ára, de igazából nem kárpótolja a filmes fotózást. Valahogy más az egész, elő lehet állítani hasonló hangulatot digitálissal, de használni is más. Párhuzamosan használok 5D-t, 1V-t(Portra, Fuji Pro), és Velviára egy 33V-t. Mindegyiknek megvan a maga helye, de jó szkenneléssel az 5D utolsó a képminőséget tekintve. Csak kapásból megáll a tudomány ott, hogy nincs a háznál jó szkenner.
Amúgy annak örülnék, ha komolyabb munkákat készíthetnék 645-re, mondjuk egy Contax-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Hálózati / IP kamera
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged