Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
_Volkovy_ #37 üzenetére
Már nem azért, de pl. ramot fillérekért kapni és sztem az pont nem az az alkatrész amit èvente cserél az ember. CPU és VGA: nézzünk meg egy Mass Effect2-t vagy bármelyik UE3-as játékot. Elöbbinél az ajánlott hardverkövetelmény 2GB RAM, C2D 2,6Ghz és 8800gt/hd2900xt emlékeim szerint... A legtöbb játék egy 4870-es szintü kártyán teljesen jól megy márpedig az a kártya lassan 3 éves.
-
Kephamos
addikt
Tutira nem fogja hozni. Legalábbis én nem hiszek benne. A konzol egy teljesen más világ, teljesen más igények merülnek fel. Elég megnézni mi let a TES-blől (The Elder Scrolls). A Morrowind egy baromira igényes "RPG" lett. Bár nem egy asztali szerepjáték, de azt mondom, hogy egészen közel áll hozzá. Hatalmas volt az ember szabadsága és ezt nem csak úgy kell érteni, hogy mászkálhat az ember (vagy ork, vagy akármi
) jobbra-balra, hanem úgy hogy ha éppen arra szottyant kedved, akkor főzőcskézhettél, kereskedhettél, zsebelhettél, szipuzhattál, harcolhattál.
Ellenben az Oblivionban csakis és kizárólag harcolni, gyilkolni lehet. Azon csodálkozom, hogy 3 patkány legyilkolása után nem írja, UAV ready!
Arra akarok kilyukadni, hogy teljesen más tészta a konzol, mint a PC. Aki konzolozik az inkább egy gyors játékra vágyik, mint órákig a gép előtt ülésre, bankautomata hackelésre és társaira. Én nem bízok a számomra/számunkra kedvező végkimenetelben, viszont reménykedek! -
cskamacska
addikt
Legyen úgy!
Höhö, túlélted Twollahot. Azért ezt sem gondoltam volna.
Abu85: De ezt az egész "jaj! konzol port!" mizériát nem értem. Nem az a poén a multiplatform fejlesztésben, hogy minden géphez hozzáigazítják a multiplatform(jobb de legritkább esetben minden platformon saját dedikált) motoron alapuló játékot? Ha most ez történik, és nem egy kész konzol változatot boncolnak szét és ültetnek egy suta PC motorra, vagy egyszerűen gyártanak hozzá egy slendrián emulátort, akkor meg miről megy a nyivákolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged