- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Az előző konfigomban CSX DDR2, 2X2GB 1066-os kit futott, 5-5-5-15-tel, 30-ezerért.
A mostaniban a Kingmax ezüst-zöldjei, DDR3, 2X2GB 1600, 7-7-7-20-szal, másfél tized volttal alacsonyabb feszen, 15%-kal gyorsabban, <25 fokkal hűvösebben, 24-ezerért.
Azért ez méltánylandó különbség. -
rovtiv
tag
válasz
Picturemaker #138 üzenetére
Megváltoztatom az aláírásomat!
-
rovtiv
tag
válasz
Picturemaker #138 üzenetére
Állítólag van. Az ezüst-zöldet kell választani, ha van rá lehetőség.
-
rovtiv
tag
Ez valóban érdekes, igaz, én annyira nem vagyok tapasztalt a témában. Viszont eddigi tapasztalataim ellentmondani látszanak a tieidnek. Kettővel ezelőtti lapom egy Asus M2NE volt. Memóriafinnyás, melegedős, néha instabil lap volt. (Minden milyen bios, proci, memória volt mellette.) Aztán a bótba határozottan ajánlották a Gigát. Ez a második Giga lapom, de nincs okom panaszra. Ettől függetlenül, lehet, hogy neked van igazad.
-
rovtiv
tag
Gratulálok!
Hozzáteszem, hogy nekem nem volt szerencsém annak idején a Kingmax 1066Mhz-es moduljaival, Phenom 9850, Giga MA 790FX-DQ6 mellett. A 2X1Gb-os kit még csak-csak eldöcögött, de a 2X2 modulok el sem indultak. Ezért is húzódoztam proci és alaplapcsere után a Kingmaxtól. Aztán olvasgattam itt néhány fórumot, és legjobb meggyőződésem ellenére beleszavaztam. Nem bántam meg, sőt! -
rovtiv
tag
válasz
#06658560 #67 üzenetére
Ez is igaz.
De drága tettestársam, hogy jön ide a DDR2?
Én csak egyvalamit merészeltem állítani: A tesztben bemutatott DDR3 memók - úgy néz ki - elmaradnak a jóval olcsóbb Kingmax DDR3, 1600Mhz-s moduljainál.
Az is világos, hogy az Intel I7,I5 processzoraihoz egyik sem ideális, a magas feszültségigényük miatt. Ezért a cikkben nem is ezzel a platformmal tesztelték őket. -
rovtiv
tag
Csak ámulok és bámulok!
Kénytelen vagyok csatlakozni a Kingmax-fanokhoz.
Erről van szó: Kingmax 2X2GB 1600 Mhz FLGE85F-B8MF7.
Nálam az említett ramok 1.79V-on mennek, 7-7-7-20-36 - 1T mellett, stabilan, huszonnégy-ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest