- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
joysefke #101 üzenetére
Az SC2 a kedvenc game-em.
A 3v3, de még inkább 4v4 módja tényleg rendesen megizzasztja a procit. Erős, magas órajelú kétmagos proci kell hozzá (valamiért az Intelt sokkal jobban szereti mint az AMD-t), de több mag felesleges, mert a program csak ennyit használ. A topicjában már sokszor volt erről szó.
-
Tuco Ramirez
őstag
A BF3/4-et én is említettem mint kivételt.
Az eredeti hozzászólásomban kifejezetten a nagy (értsd milliós) tömegeket vonzó multis játékokat említettem (a BF-eken kívül a WoW, a WoT, az SC2, a LoL, a DotA2 és a CoD-ok). Szerintem az FC3 és a Crysis nem ez a kategória, de lehet hogy tévedek. De mindegy is, mindenki vegyen olyan procit a gamer PC-jébe amilyet jónak lát. Peace.
-
dragonfx
veterán
én ezt sosem érzékelem a g860nal sem....
annyit nem írtam bele ami az írásbol is kiderül szintén hogy az i3 ereje fhd.ben elég mert ott a vga.t terheli a játék....de aki mai gépet vesz az már ugyis olyna vga.t vesz amivel fhd.ben tud játszani...aki nem akar fhd.ben ne vegyen mai konfigot.minek?? 1680 vagy 1440re egy core2duo is elég...i3 3250 uhh faja lehet 3.5ghz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest