Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gargouille #4 üzenetére
Számomra a fizikai gombok elhelyezkedése megszókható. A váltót sem figyelem (meg az indexet, meg a relfelktort, meg az ablaktörlőt, stb...) , amikor vezetek, mert pontosan tudom, hogy hol van, és hányadikban vagyok, és hova akarok váltani.
A többi normális fizikai gomb is hasonló kategória.
De hát ez megint alapvetően mindenkinél egyedi. Van aki könnyebben megszokja, van aki kevésbé.
(Szerintem sokan azt nem veszik figyelembe, hogy egy kijelzőn változnak az elérhető funkciók.)mert egy másik cikk alatt pont ugyanebben a témában én már megkaptam, hogy nem igaz az, hogy a fizikai gombokat nem kell nézni, azok szerintük ugyanannyira elvonják a figyelmet mint egy touchscreen
Akkor mehetnék oda trollkodni(persze nem megyek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest