- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A hírt olvasva ez kb. a gtx460 szintje.
Most akkor jöhetnek a hírek a 650-ről -
lenox
veterán
Igen, egyetertunk, a gddr5-os valtozat a gtx 550 ti szintjet fogja tudni, es az zerintem nem olyan keves, persze kerdes, hogy ki mire hasznalja. A ddr3-as meg a ddr3-as 545 szintjet fogja hozni, az kb. a trinityvel fog versenyezni. Egyiket erdemes megvenni, masikat nem, eg es fold.
-
-
N!GhTyka
tag
Én a GT650-et várom, túl nagy a rés a 640 és 660 között. Az lenne az igazi középkategória.
-
MZperX75
addikt
Eszembe jut a kepler-ről,egy régi sikeres széria,mégpedig a 8800GT-as.
8800-up 9800-up GTX250 ugyanazon GPU.(persze csíkszélesség csökkentve)Ha már számozgatunk akkor vajon GTX680-an után hogyan hívják.
GTX640? GDDR3-al? DDR2 elfogyott?
GTX640-4Giga GDDR3-al csúcs Teskós Gamer konfig.
Na most teljesen mindegy egy kártya teljesítménye,ha nagyon jó árban kapható,ez itt jelen esetünkben
12-15ezer Ft-os kategóriában elmegy,sőt én akár vennék is max10.000-ért.
-
Loha
veterán
GTX 680-hoz képest negyed annyi számoló egység, az is 20-25%-al kisebb órajelen, SZVSZ nem a DDR3 fogja visszafogni, főleg, hogy ezekkel a kártyákkal nem FullHD -ban 4x MSAA -val fog a többség játszani.
GDDR5-ös nyilván gyorsabb lesz 20-25%-al, de ez főleg majd a magasabb GPU órajelnek köszönheti majd.
Duliee: Igen, jóval magasabb késleltetéssel a DDR3-hoz képest tudnak csak 3x os órajeleket elérni, ami a GPU-knál nem probléma, szemben mondjuk egy CPU-val. Grafikonon nincs szó késleltetésről, a ~2,5GHz -es órajel vs. 6-7GHz látszik.
-
-
Loha
veterán
válasz
Retekegér #18 üzenetére
Mi ez a nagy sírás mindig a DDR3 miatt? Gondolom sima alaplapra szánt DDR3-as ramot tesznek rá, mivel úgy is túlkínálat van belőle, tehát olcsó, de sokban nem különbözik a GDDR5-től, ami a DDR3 VGA-kra optimalizált változata nagyobb késleltetéssel, és nagyobb órajelekkel. DDR3 nem összekeverendő a GDDR3-al, ami az alaplapba szánt DDR2 leszármazottja.
-
Retekegér
MODERÁTOR
DDR3?
-
angyalpc2
aktív tag
Hát ez elsőre így nagyon gyengus...bár a gt240 gt440 se éppen a csúcsok csúcsa volt...
Ez az éppen megfelelő kategória...
Bár hazt nézzük hogy annó a 4670 hol volt...és most 7770 hol van.majd ha lesznek tesztek..
-
H.Ezredes
őstag
Ez nem az első eset.... Bár én nem vagyok érintett mert én az 580-at úgyis vagy 670-re vagy 680-ra váltom de biztos sok embert zavarni fogja majd az átnevezés..
-
válasz
walkmanboy #14 üzenetére
Hát tutti nem ez a Jolly Joker
-
walkmanboy
tag
Érdekes egy kártya lesz ez.
-
zoltanz
nagyúr
Ahogy ismerem a gyártókat a DDR3-as nemigen lesz olcsóbb.
-
-
-
dahneey
tag
ddr5 memóriával szerintem kicsivel gtx 550 alatt lesz a teljesítmény. kb mint ahogy a 7770 és a 6850 viszonyul egymáshoz.
-
lujó55
addikt
ez a GT640, az a bizonyos GT640?
-
-
mickemoto
őstag
Vajon DDR3 helyett DDR5 mennyiben változtatna a fogyasztáson?
Talán ha lesz ilyen verzió akkor az már a 7770 közelében teljesít. -
Sikeres piacszerzés az AMD-nek... ennyit erről, aki lemarad, kimarad, a piaci tortából nem kap szeletet se...
-
Vigneau
félisten
Sajnos, - a jelek szerint - csak az ára mentheti meg igazán a HD 7750-nel szembeni alulmaradástól a legkisebb Kepler-t. Bár nem minden a 3DMark 11.
Viszont érdekes, hogy ennyit ülnek a GTX 660-on. Vagy ennyire elveszi a gyártókapacitást a 3 nagyobb testvér? Én mindenesetre várom az érkezését, aztán meglátjuk, mire lesz képes.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Ha a HD 7750 alatt marad teljesítményben akkor valószínű a HD 7750 árán kínálják ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest