- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
LPCM-nél stereo a jel, ami megy az erolkodobe de nekem mar 5.1-en szolal meg hala a Logic7-nek.
Nah ok, de az "nem igazi" 5.1, hanem az erolkodo altal szimulalt 5.1 - a stereo jelbol
Nekem 1+ HD Mini van, es ha LPCM Multi-ra allitom a kimenetet, akkor a Mini dekodolja az AAC-t, es igazi 5.1-kent kuldi ki az erositobe (amugy onkyo-m van), ami ki is irja hogy "multichannel input". Csakhat valamiert a center nem hallhato
passtrough-nal nincs hang.
Nekem azt hiszem itt is 2.0...de majd megnezem otthon most mar en is pontosan.Koszi a teszteket!
-
Peak
addikt
na megnéztem én is ezt az AAC hangos fájlt, a ryan normálisan mutatja hogy AAC 48kHz, a PCn a VLC szerint 5.1 csatornás MPEG AAC Audio (mp4a) 44100 Hz 3F2R/LFE stream, az erősítő HDMIn PCMet kap és ir, és minden hangszóró szól, mindenből más
ez akkor most pontosan mit is jelent?
(szerintem azt, hogy automatikusan felismerte multichannel PCMet és kezeli is az erősítő) -
Z_A_P
addikt
Utolso kerdesem
Es a beerkezett jel 5.1 volt vagy 2.0?
Hogyan jatszotta le az erositod?Nekem 3 fele beallitas van a hangra a menuben (habar en HDMI-t hasznalok):
1)passthrough
2)LPCM multi
3)LPCM stereoAz 1+3 jol megy, rendes hang, de "csak" sztereo (mutatja az erositom, hogy stereo)
Ha 2 valasztom a mini-n, akkor mutatja az erosito hogy "multichannel input", de nincs center.
Az 1.0 fw-ben meg jo volt, utana ****-ott el. -
Z_A_P
addikt
De jo, vk kollega
Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)Koszonom!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest