- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
LPCM-nél stereo a jel, ami megy az erolkodobe de nekem mar 5.1-en szolal meg hala a Logic7-nek.
Nah ok, de az "nem igazi" 5.1, hanem az erolkodo altal szimulalt 5.1 - a stereo jelbol
Nekem 1+ HD Mini van, es ha LPCM Multi-ra allitom a kimenetet, akkor a Mini dekodolja az AAC-t, es igazi 5.1-kent kuldi ki az erositobe (amugy onkyo-m van), ami ki is irja hogy "multichannel input". Csakhat valamiert a center nem hallhato
passtrough-nal nincs hang.
Nekem azt hiszem itt is 2.0...de majd megnezem otthon most mar en is pontosan.Koszi a teszteket!
-
Z_A_P
addikt
Utolso kerdesem
Es a beerkezett jel 5.1 volt vagy 2.0?
Hogyan jatszotta le az erositod?Nekem 3 fele beallitas van a hangra a menuben (habar en HDMI-t hasznalok):
1)passthrough
2)LPCM multi
3)LPCM stereoAz 1+3 jol megy, rendes hang, de "csak" sztereo (mutatja az erositom, hogy stereo)
Ha 2 valasztom a mini-n, akkor mutatja az erosito hogy "multichannel input", de nincs center.
Az 1.0 fw-ben meg jo volt, utana ****-ott el. -
Z_A_P
addikt
Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...
Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akarAz enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
[link]
Itt a 2. menupont.
Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
[link]
Ez mar majdnem 3. eves a cuccSzoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.
@TayRol
Koszi, nagyon kivancsi vagyok! -
Z_A_P
addikt
Hat ez fura. Az erositod 99% h nem tudja dekodolni az AAC multi-t, tehat passthrough-val (passthrough = atkuldi az erositonek a hang adatot atalakitas nelkul, h az dekodolja a hangot) bukod az 5.1-et. Ezt kene megtennie a Mini-nek, majd PCM multi-kent atkuldeni. (output: PCM Multichannel-t kivalasztva) -
Z_A_P
addikt
De jo, vk kollega
Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)Koszonom!!
-
Z_A_P
addikt
Nekem Mini 1.5 van
(ez az ujabb chipsettel szeretlt Mini1).
Nade a lenyeg, van egy frissitese a GUI2-nek, amiben vannak shortcut-ok: a legjobb dolog amit eddig beleraktak. Barmit el lehet menteni, es akkor nem kell 15 konyvtaron keresztul maszni mire beerunk a LAN-on a movies-ba.
Ellenben a GUI2-vel ha AAC hangot (par regi filmben sajnos meg ilyen rakas szar van) HDMI: multichannel PCM-el tovabbitva a HM erositobe a Mini nem rendesen dekodolja: a center hangfal az 5.1-bol tul halk, tulkepp szinte nema.
Igy a beszedeket nem lehet hallani.
Stereo PCM-el mar jo, csak akkor nincs 5.1
Ti teszteltetek ezt, nektek jo?Es a lenyegi kerdes, a legnagyobb hibaja a Mini1-nek: a taviranyito.
En 99% elegedett vagyok a Mini1-el,de a taviranyitoja botrany. Kb +- 5 fokot lehet elterni a hajszal pontos lejatszora valo mutatastol, kulonben nem veszi a jelet. Tenyleg pont ra kell mutatni mint egy fenykarddal, es akkor hajlando erzekelni.
Van mellette egy onkyo erositom, na annak lehet a plafon fele, hatam moge, az mindenhol erzekeli. De szegeny mini rettento szar ebben.
Ti mit tapasztaltatok, van ebben javulas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest